Ziyaretçi Mesajlar: n/a Konular: 30 Seslenenler: Mesaj(lar) Etiketleyenler: Konu(lar) Alınan Beğeni: Verilen Beğeni: Betül Demir – Fena 29 July 2018 # 1 Nereye Estirdin Bi Rüzgar Gibi Giderken Hiç Şüphen Olmasın Acı Eşiğimden Ne Gelene Gel Ne Gidene Dur Duy Lazım Olur Önce Aşk Kapısında Tavaf Edicem Gidemez Döner O Yoldan Sevemez Olur Bin Pişman Bilirim Kalbini Ben Onun Yine De İkna Olmam Gidemez Döner O Yoldan Sevemez Olur Bin Pişman Bilirim Kalbini Ben Onun Bilirim Hayat Çok Kısa Kimse Bozaman Keyfimi Asla Uzak Ara Yapma Bana Sen O Nankörlerden Olma O Çok Fena Döner Sana Bi Ben Etmez Onlar Asla Uzak Ara Yapma Bana Sen O Nankörlerden Olma O Çok Fena Döner Sana Nereye Estirdin Bi Rüzgar Gibi Giderken Hiç Şüphen Olmasın Acı Eşiğimden Şarkı sarki-sozleri.net Sözleri Ne Gelene Gel Ne Gidene Dur Duy Lazım Olur Önce Aşk Kapısında Tavaf Edicem Gidemez Döner O Yoldan Sevemez Olur Bin Pişman Bilirim Kalbini Ben Onun Yine De İkna Olmam Gidemez Döner O Yoldan Sevemez Olur Bin Pişman Bilirim Kalbini Ben Onun Bilirim Hayat Çok Kısa Kimse Bozaman Keyfimi Asla Uzak Ara Yapma Bana Sen O Nankörlerden Olma O Çok Fena Döner Sana Bi Ben Etmez Onlar Asla Uzak Ara Yapma Bana Sen O Nankörlerden Olma O Çok Fena Döner Sana Cevap Yaz