Serdar Yıldırım Açık Profil bilgileri Serdar Yıldırım nickli üyeye özel mesaj gönderin Serdar Yıldırım nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Teğmen Üyelik tarihi: 12 October 2019 Mesajlar: 42 Konular: 29 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 0 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 2 Konu(lar) Alınan Beğeni: 12 Verilen Beğeni: 10 İlişki Durumu: Evli Burç: Koc Takım: Turkiye Rep Gücü: 7 Ben Mustafa Kemal Olsaydım - Serdar Yıldırım 09 January 2023 # 1 BEN MUSTAFA KEMAL OLSAYDIM Selanik'te doğsaydım Şemsi Efendi İlkokulu'nda okusaydım 24 yaşında yüzbaşı olsaydım Yurdun kurtuluşu yolunda adım atsaydım. ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** Tayin olduğum her yerde Suriye'de, Sofya'da İki-üç subay arkadaşım bile olsa Örgütlenseydim, onlarla haberleşseydim .** * * * * * * * ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** Sonunda Çanakkale'ye gelseydim Komutayı ele alsaydım İngiliz, Fransız savaş gemilerini Boğazın karanlık sularına gömseydim. ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** 19-Mayıs-1919' da Samsun'a çıksaydım Amasya Tamimi'ni yayımlasaydım Erzurum ve Sivas Kongrelerini yapsaydım .** * * * * * * * ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** Ben Mustafa Kemal olsaydım Bunları başarabilseydim Böylesine büyük ve görkemli olabilseydim Tarihe ismimi altın harflerle yazdırabilseydim. ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** Bu yazdıklarımı ben başaramazdım İki kişiyi bir araya getirip örgütleyemezdim Conkbayırı'nda gece saat 04:30'da Hücum deyip ileri atıldığımda Asker peşimden gelmezdi. ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** Ben Mustafa Kemal olmaya özendim Keşke Mustafa Kemal olsam dedim Dünyada yaşayan insan neslinin Mustafa Kemalci olması tek dileğim. ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** Ey gelecek yeni nesillerİnsan evlatları, Türk çocukları Mustafa Kemal Atatürk'ü unutmayın Özgür ve bağımsız kalın. ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** Kimse size baskı yapamaz Böyle düşüneceksin diyemez Beyninize pranga vuramaz Çağ dışı bir yaşamı bugüne uyarlayamaz. ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** * * * * * * * ** Dün yoktur, kaybolmuştur Bugün Atatürk vardır Yarın yine Atatürk var olacaktır Atatürk sonsuza kadar var olacaktır. SON Yazan:* Serdar Yıldırım* Konu Serdar Yıldırım tarafından (09 January 2023 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir. Cevap Yaz