UYAP Server, bilgisayarıma takılı e imza ile UYAP Avukat Portal’a bağlanmamı sağlayan, SHA Yazılım tarafından yapay zeka kullanılarak geliştirilmiş bir yazılım ürünüdür. Taraf olduğum UYAP dosyalarında işlem yaparken en büyük sorunlardan biri olan uyap 5 aktif oturum hatası, UYAP birden fazla giriş kısıtı ve eş zamanlı sorgu hatası bu yazılım sayesinde tamamen ortadan kalktı. UYAP Server ile tek bir UYAP oturumunu birden fazla bilgisayarda kullanabiliyor, ofisteki ya da farklı şehirlerdeki çalışma arkadaşlarımla aynı bağlantıyı güvenli şekilde paylaşabiliyorum. UYAP başka bilgisayarda oturum açıldı uyarısı ya da 9. Madde UYAP banlanma riskiyle karşılaşmadan işlemlerimi sürdürebiliyorum. Tüm veriler kurulu olan ana bilgisayarımda kayıtlı kalıyor ve kontrol tamamen bende oluyor.

Yapay Zeka Destekli Kontrol ve Dijital Arşiv Avantajı

UYAP Server, tanımladığım ve yetkilendirdiğim kullanıcıların taleplerini sırayla UYAP sistemine ileten gelişmiş bir web arayüzüne sahip. Gelen cevaplar, belirlediğim yetkilere göre kullanıcı ekranlarına düşüyor. Bu yapı sayesinde kullanıcıların yaptığı tüm sorgu, ödeme ve işlemleri anlık olarak raporlayabiliyorum. Benden habersiz evrak imzalama, evrak gönderme, dosya inceleme veya ödeme yapılmasının önüne geçiyorum. 5 kullanıcı sınırı, 9. madde e imza kilitlenmesi ve eski multi uyap ya da multilogin programlarının sebep olduğu eş zamanlı sorgu hatası gibi problemlerle vedalaşıyorum. UYAP Server ile taraf olduğum dosyalara ait tüm evrakları dijital arşivimde saklayabiliyor, sorgu sonuçlarını kronolojik olarak görüntüleyebiliyor, istersem bilgisayarıma kaydedip çevrimdışı olarak bile erişebiliyorum. Diğer kullanıcılar sistemde işlem yaparken benim manuel icra takibi açabilmem de ciddi bir zaman kazancı sağlıyor.

Çoklu UYAP Kullanımı ve Esnek Çalışma İmkanı

Birden fazla UYAP e imza kullanımı mümkün mü sorusuna UYAP Server net bir çözüm sunuyor. Aynı ofiste ya da farklı şehirlerde, aynı e imza ile tek bir sunucu üzerinden UYAP Avukat Portal işlemlerini sorunsuz şekilde yürütebiliyorum. Uyap çoklu oturum çözümü, çoklu UYAP kullanımı ve birden fazla UYAP girişi ihtiyaçları bu yazılım ile tek noktada toplanıyor. Satın alma şartı olmadan sunulan ücretsiz 3 gün deneme sayesinde sistemi risksiz şekilde test edebiliyor, ofisteki tüm ekranlardan güvenli ve stabil erişim sağlayabiliyorum. UYAP Server, uyap yazılım çözümleri arasında çoklu oturum açma konusunda gerçekten kalıcı bir çözüm sunuyor.