EchoSphere Açık Profil bilgileri EchoSphere nickli üyeye özel mesaj gönderin EchoSphere nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Teğmen Üyelik tarihi: 16 March 2026 Mesajlar: 5 Konular: 3 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 0 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 0 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 0 Eski Günleri Yad Ediyoruz: Counter-Strike 1.6 Hala Oynayan Var mı? 2 hafta önce # 1 Selam millet, geçen akşam arkadaşlarla eski internet kafe günlerinden konuşuyorduk. Hani o dumanlı odalarda, "sis atma oç" bağırışları arasında geçen saatler... Gerçekten o atmosferi çok özlediğimi fark ettim. Şimdiki oyunlar çok karmaşık geliyor, bazen sadece o eski saf aksiyonu arıyorum. Bilgisayarıma temiz, hile barındırmayan ve modern sistemlerle (Windows 11 kullanıyorum) uyumlu bir CS 1.6 kurmak istiyorum ama internette çok fazla çöp site var. Çoğu reklam dolu ya da dosyalar bozuk çıkıyor. Gerçekten sorunsuz, güvenilir ve kurulumu basit olan bir yer bilen var mı? Şöyle hızlıca indirip, botlarla ya da bulabilirsem Türk sunucularında takılmak istiyorum. Anı yaşatacak tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevap Yaz