Tebrikler, kolay gelsin.
Ooooobaaaa, düştün elime. Canın sağolsun Terleten sorular ile başlıyoruz : -Aşk mı para mı ? Aşk -En son söylediğin yalan ne ? Dün arkadaşıma çalışıyorum yalanını söylemiştim. -Sevdiğin kız için arkadaşını ispiyonla deseler ne yapardın ? İspiyonlamazdım. -En son okuduğun kitap ve yazarı ? Kitap okuma alışkanlığım yok malesef -Hayatta en çok korktuğun şey nedir ? Sevdiklerimi kaybetmek -En sevmediğin ve değiştirmek istediğin özelliğin nedir ? Sinirli olmak yerine sakin olmayı tercih ederdim. -Forumdenizi ailesi olarak bir gemi yolculuğunda kaza geçirdik, 3 kişiyi kurtarman lazım, kimi neden seçersin ? extremist Regex ve V.I Armağan exremist'i uzun zamandır tanıyorum en değer verdiğim kardeşim. Regex' extremist'in sevdiceği çiftleri ayıramazdım V.I Armağan sürekli irtibat'ta olduğum kardeşim -Bir dilek hakkın olsa ne dilerdin ? Sevdiklerimin dilediği gibi yaşamasını -Yeni bir bilgisayar aldın ve üzerine "veledin biri" yemek döktü, ilk tepkin ne olur ? Napıyosun lan sen -Dünyada en çok görmek istediğin yer neresi ve neden ? Fransa orayı beğeniyorum sırf gezmek için gitmek istiyorum -Sevdiğin için çiğ tavuk yer misin ? (Sayın adminler getirin şu yalancıya çiğ tavuk şimdiden ) Sevgilim olduğunda sormak lazım ne diyeyim şimdi -Eline zengin bir adam 5000 dolar sıkıştırdı ve al bunu doya doya harca dedi. İlk yapacağın şey ne olur ? parayı saymak olurdu Salma kendini bunlar ısınma soruları Tebrikler.
Tebrik ederim Ersin, zor sorularla geleceğim