Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Manuş Baba - Eteği Belinde - Akor 17 December 2017 # 1 Fm Bbm Geliyor bak kalem kaşlı, eteği belinde gül de takmış gül de takmış Fm Bbm Al dudaklar, mor sümbüller, öyle de güzel ince de belli ince de belli Bbm Fm Cm Fm Yar beline beline sarılamam, ah geceden duramam Bbm Fm Cm Fm Ah öteden beriden bakış atma, ah yerimde duramam Bbm Fm Cm Fm Ah yıkadım kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı Bbm Fm Cm Fm Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma Bbm Fm Cm Fm Fm Bbm Dedim ona, ey güzel, böyle mi geçer bu geceler bu geceler Fm Bbm Neymiş anam bizim bu keder ne zamana kadar, böyle gider böyle gider N To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz