Ziyaretçi Mesajlar: n/a Konular: 30 Seslenenler: Mesaj(lar) Etiketleyenler: Konu(lar) Alınan Beğeni: Verilen Beğeni: Ece Seçkin – Bu Ne Yaa 03 August 2018 # 1 Farklıyız Sananı Herkesten Çıkamayıp Kalanı Ben Merkezden Çok Sıkıldım Yine Ah Kaç Kezden Eh Deyiverdim Ben Zayıf Bulup Tartaklayan dan Güçlüye Yaltanaklanan dan Gözü Sulu Gönlü Takla Makanda Ih Diye Soğudum Ben Bu Dünyada İçime Ata Ata Bilmem ki Ben Patlıyacam Kara Kaplı Kitaba Öfke Sata Sata Söyleyemeden Çatlıyacam Hep Bana Bana Of Bu Ne ya İki Yüzlülük Hep Bir Ya Züriyetini Dert Veresiye Hesap Sorucam Gir Sıraya Bu Ne Ya Bu Ne ya Of Bu Ne Ya Bu Ne Ya Bu Ne ya Of Bu Ne Ya Bu Ne Ya Bu Ne ya Of Bu Ne Ya İçi Ezik Dışı Çok Kazıklara Düşene Sevinen Ah Yazıklara Hain Kinci Cambazlıklara Hindiye Dolarım Ben Nakkaş Gibi İşle Sevgilim Yaklaş Yakala İçte Sevgiyi Salıver Gitsin Kargaların Peşine Bir Parça Peynire Tav Olan Tilkiyi Bu Dünyada İçime Ata Ata Bilmem ki Ben Patlayacam Kara Kaplı Kitaba Öfke Sata Sata Söyleyemeden Çatlıyacam Hep Bana Bana Of Bu Ne ya İki Yüzlülük Hep Bir Ya Züriyetini Dert Veresiye Hesap Sorucam Gir Sıraya Bu Ne Ya Bu Ne ya Of Bu Ne Ya Bu Ne Ya Bu Ne ya Of Bu Ne Ya Bu Ne Ya Bu Ne ya Of Bu Ne Ya Cevap Yaz