Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İşte erkekleri çılgına çeviren sözler 18 December 2017 # 1 Eski sevgilimde aynısını yapardı. Annenden hoşlanmıyorum Hale hamile… şşşt! Ne Zaman evleneceğiz? Kızkardeşin demi gelecek? Evlendiğimizde ve çocuklarımız olduğunda Senden çok şeymi istiyorum? O kızın güzel olduğunu düşünüyor musun? Bana haksızlık yapıyorsun Ben iyiyim ya da Boş ver. Her şeyi bir kez denerim. İyi olduğuna emin misin? Kalçamdan nefret ediyorum. Annenden nefret ediyorum. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz