Melodram Açık Profil bilgileri Melodram nickli üyeye özel mesaj gönderin Melodram nickli üyeye ait bütün mesajları arattır we'll all become stories. Üyelik tarihi: 02 August 2018 Mesajlar: 3.659 Konular: 11 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 485 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 82 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1802 Verilen Beğeni: 1230 Rep Gücü: 26 Cevap: İçindeki cümleyi söyle.. 07 August 2018 # 2081 Kendi yapmayacağı şeyleri bir başkasının yapmasını bekleyen, kendini kurtardıktan sonrasını düşünme gereği bile duymayan ama adına da ''dost'' dediğimiz ilişkiler... Bencil olmak her insanın biraz hakkıdır ama sen birlikte planlar yaptığın birine karşı bencil olup, sadece kendini düşünüp istediğini yapamazsın. Her dediğinin olmasına alışmış, şımartılmış ve herkesi kendinin kuklası gören tiplere oldum olası kılımdır. Bir de düşündüğüm her şeyin birebir çıkması beni mutlu mu etse bilemiyorum. Bazen insan hissettiklerinde yanılmak istiyor. Ayyyyy! Getirin bana bir kum torbası! Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir. -hermann hesse-