Melodram Açık Profil bilgileri Melodram nickli üyeye özel mesaj gönderin Melodram nickli üyeye ait bütün mesajları arattır we'll all become stories. Üyelik tarihi: 02 August 2018 Mesajlar: 3.659 Konular: 11 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 485 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 82 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1802 Verilen Beğeni: 1230 Rep Gücü: 26 Cevap: Son Mesaj Kimde ? 08 August 2018 # 2061 Arthuil Nickli Üyeden Alıntı Aklın yolu bir demek ki Ayrıca sağlıkla ilgili soruyu sormadan önce benim gibi bir yeğenin senin gibi bir teyzesi olduğunu düşünürsek esas soru: Güneş kremi kullandın mı ? Olmalıydı ama neyse Kullandım tabii ki. En son Solante almıştım. 2 yıldır kullanıyorum ama daha etkili bir şey arıyordum. 3-4 kişiden-özellikle beyazlık ve hassas ciltli olan kişiler- Artnica diye bir markanın kremini duymuştum. Sanırım cilt kanseri olanlara da önerilen aşırı koruyucu bir ürün bu. Kremim bitince ona şans verebilirim. Bu güneşlerin bir anlamı olmalı... Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir. -hermann hesse- Cevap Yaz