Durun ben bi' kimlik oluşturayım.

1.Adınız/Soyadınız: Cansu A. (CA deseydin bari)
2.Doğum Tarihi/Yeri: 08.05.teyzeyılı / Bolu
3.Varsa Lakabınız: Bence yok ama sanal için düşünürsem ''Melo, Felipe Melo'' olabilir, ismimin değişik versiyonlarını lakap saymıyorum.
4.Nick'inizin Anlamı: Sözsüz, müzik eşliğinde sergilenen tiyatro bıdı bıdısı gibi uzunca bir açıklaması var ama kullandığım 10 yılda yüklediğim anlamlar daha büyük.-Abla duygusal-
5.Yaşadığınız Yer: Ankara-İstanbul-İzmir gibi değişik ama sabit yer Ankara diyelim.
6.Göz Renginiz: Meşhur güneşe bakılınca açılıyor rengi, ne bilmiyorum ama kahvemsi ela.
7.Mesleğiniz: Sendika uzmanı.
8.En Sevdiğiniz Yemek: Sevmediklerimi saysam?
9.En Sevdiğiniz Tatlı: Kebaptan sonra künefe, yaz sıcağında dondurma, markete girince tulumba, biri ısmarlarsa waffle. Anlatabildim mi?
10.Foruma Kimin Sayesinde Üye Oldunuz: @Regex sağolsun, forumda teyzemiz eksik dedi, geldik. Teyze yüreği...
11.En Sevdiğiniz Şarkı: Böyle zor soruları hiç sevemiyorum ki ben ama bir tanesini yazayım Muse - Unintended.
12.Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey: Ortaokul yıllarından kalma bir ''rotring'' kalemim var, ona anlamlar yüklüyorum. Kalem değil ama rotring kalem!
13.Hobileriniz: Yürüyüş yapmak, vakıfların etkinliklerini takip edip-katılmaya çalışmak, resim yapmaya çalışmak, eh tabii müzik falan. Bir de yazmak. Dur dur bir de maç izlemek.
14.Fobileriniz: İnsanlar. Bilemiyorum, sevdiklerimi kaybetmek herhalde.
15.En Sevdiğiniz Araba Modeli: Sevip de kavuşamayınca aşk olur dediklerinden Mercedes A180 olabilir, Volvo'nun bazı modelleri olabilir, motorsiklet olarak da bir Vespa'm olsun yeter.
16.Evcil Hayvanınız Var Mı: Şu an yok-küçükken neler besledim- ama çok istiyorum, arkadaşlarımınkilere dadanıyorum.
17.Yaşama Dair Görüşleriniz: Bir yere kadar ciddiye alınmalı, hedefler konulmalı ama olmuyor diye de her şey bitmiş gibi davranılmamalı. Belki de hayat olmadığımız şeylere biz üzülürken, bize daha güzelini hazırlıyordur. Karışık, 2-3 cümleyle özetleyemem. Kısaca sev, say, yaşa!
18.Medeni Haliniz: Tek taşımı kendim alırım diye artistlik yaptığım için bekar ama kalbimiz kıpırtılı.
19.En Belirgin Özelliğiniz: Duygusal gözüküp mantığımla hareket etmem, bir de inadım ve her şeye rağmen ''canım kendim'' olmam.
20.Tuttuğunuz Takım: Türkiye'de Galatasaray, İngiltere'de Chelsea, İspanya'da Atletico Madrid.