Evetttt Gözlüklü, Çıtır çerez, hafif acılı sorularla başlayalım : -Öncelikle bu (eFuL!m'in) "i" si neden ters ?...Kendi ambiansımı konuşturuyorum tarz da diyebiliriz .. -Hiç sakız çiğnedikten sonra çöpe atmak yerine yuttun mu ? .. Hayır )) -Hiç "aman kim görecek" deyip de yere çöp attın mı ? Asla atmam çantama koyar hatta evdeki çöpe taşımıslıgım vardır .. -Kitabı kapağına göre mi yoksa içeriğine göre mi okursun ? ...İçeriğine göre -Bir ünlü ile yer değiştirme şansın olsaydı kimle yer değiştirmek isterdin ?...hiçbiriyle zira ilgi odağı olmaktan ve aşırı ilgiden hep soyutlamısımdır kendimi almiyim bana göre değil... -Yerleri süpürürken üşenip halının altına pislikleri süpürdüğün oldu mu ? Asla üşenmem aşırı titizim öyle böyle değil ... -En güzel hangi hamsi yemeğini yaparsın ?... hamsi pilavı -Mesela fok balıkları hakkında ne düşünüyorsun ? (Çok yalnızlar be)... evet yalnızlar şahsi yapabileceğim durum degil beni aşar ama üzülüyorum .. -Uzaya bir roket gönderselerdi içine ne koymak isterdin ?... tıbbi ve doyurucu erzak .. -Portakal soyarken kabuğunun suyu gözüne kaçınca ne hissediyorsun ? ... Acı )) -Ah bu şarkıların gözü kör olsun mu ?... bazıları çok acımasız o bazıları olabilir.. olsun .. -Bu hayatta en garip isteğin ne oldu ?... Passs ))) -Al şu 5000 doları çatır çatır ez helal olsun desem, ilk ne yapardın ? Su kuyusu açtırıdım ... -En son söylediğin yalan neydi ? Yalan söylemekten ve söylenilmesinden nefret ederim ... -Bir okul yaptırsan adını ne koyardın ?.. Sahra sultan ))) -Ya bu çevremdekiler kör, şu özelliğimin hiç kimse farkına varamadı dediğin bir özelliğin var mı ? .. Yok Rabbim yeterince vermiş herkesi güzel ve özellikli yaratmiş .. -Patlıcanlı bir yemek yap desek ilk aklına hangi yemek gelir ? ...Karnıyarık -Kendine komik bir soru soracak olsan bu ne olurdu ? (Hadi bizi güldür)... BiLemedim öyle yaz deyince muzurca yazamam ki )) Şimdilik bu kadar ... - Komik soru: Hiç kaçışın yok 3 seçeneğin var 1. Suratının her yerinde sivilce çıkacak 2. Sakalın çıkacak 3. Bıyığın çıkacak Hangisini tercih ederdin ? ... D hiçbiri