Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Tanerman – Uzay (ft. Eda Gören & Tankurt Manas) Şarkı Sözü 19 December 2017 # 1 Tanerman – Uzay (ft. Eda Gören & Tankurt Manas) Şarkı Sözü Verse 1: Eda Gören Diliyorum kabul olmayan dilekleri Biliyorum aklıma gelen bu ilk değil Bir yaz gününün kokusu tenindeki Çalıyor kulağımda ayrılık senfonisi Say, kaç gün oldu kaç gece? Say! Gülümsüyor yalnızlığıma ay Yokluğun ağır geliyor, Bir doz daha alsam uzay Kaç gün oldu kaç gece? Say! Gülümsüyor yalnızlığıma ay Yokluğun ağır geliyor, Bir doz daha alsam uzay Diliyorum kabul olmayan dilekleri Biliyorum aklıma gelen bu ilk değil Bir yaz gününün kokusu tenindeki Çalıyor kulağımda ayrılık senfonisi Say, kaç gün oldu kaç gece? Say! Gülümsüyor yalnızlığıma ay Yokluğun ağır geliyor, Bir doz daha alsam uzay Kaç gün oldu kaç gece? Say! Gülümsüyor yalnızlığıma ay Yokluğun ağır geliyor, Bir doz daha alsam uzay Verse 2: Tankurt Manas Aklımda kal, içimde dağıl İçince unutacağım ve sonra uzay Ne gelen var, ne neden var! Hep yalanlar bu başımdaki belalar Yalnızlık okyanustu, Ben kırık bir sandal orda durdum Artık hayalin bana kar ve pustu Yine kanamam artık ona bende sustum Bir baktım tıkandı kalmadı yol, İnanmak istedim inancım yok. İnatla bitti bu bilanço son Kalbine sokacak kiracı bol Çek kopar içimde ne varsa al Hep solar iklim tenimde kar Yerimde saydım yenildim say, Dünya dört duvar her yer dar Yaralarımı sarma sadece kal Huzur bir an bile vermiyor pay Uzun bir zamandır bende ki geçmiyor Bekledim ama yine geçmiyor say Nakarat: Eda Gören Kaç gün oldu kaç gece? Say! Gülümsüyor yalnızlığıma ay Yokluğun ağır geliyor, Bir doz daha alsam uzay To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz