ne güzel bir muhabbet samimi içten eğlenceli ve karşımda güçlü azimli ve bir o kadar da aşık bir karakter Allah yolunuzu bahtınızı güzel eylesin inşallah
Forumdenizi evimiz cümlesinden sonra @extremist anamız demeyenleri uzaklaştıralım bence. Ahah istemsizce dedim çünkü. Keyifli röportaj olmuş, @Gimenez'in kalbi aşırı temiz ya elektrikler ondan gitmiştir kesin. Yoksa şomluk falan ı-ıh. Daha da uzun yapabilirsiniz çünkü ben okurum Gimenez okumasa bile. Emeğinize, sorularınıza ve cevaplarınıza sağlık. Sevgiler teyzoş... Not: Ongun'la hikayeniz ayrı güzelmiş, daim olsun.
@Gimenez için bu daha başlangıç, yeni sezonda benim röportajımı bekleyin. O zamana kadar bol bol kitap okur, yaz tatili ödevi.
Al mesajı bak bak.
Ne şans ya hem elektrikler kesilmiş hem telefonu bozulmuş
Çook güzel olmuşş. Gerçekten şom ağızlı mısın acabaaa Benimle röportaj yaptığında yazdıklarımı okumazsan trip atarıım Çok sevdim bu işi kesnlikle devamı gelmelii. Emeğinize sağlık kuzular
Güzel söyleşi olmuş , her iki tarafında emeğine saglık.. -Teşekkürler.
Çok çok güzel bir paylaşım olmuş.Emeklerinize sağlık. @extremist cim daha olsa daha okusak dedim. Regex le olan sevginiz öyle bütünleyici bir sevgi ki. Allah nazarlardan korusun. Hep mutlu olun.