Beste Açık Profil bilgileri Beste nickli üyeye özel mesaj gönderin Beste nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 12 July 2018 Nereden: Gökyüzü Mesajlar: 0 Konular: 351 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 35 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 27 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 Nereden: Gökyüzü Burç: Ikizler Takım: Besiktas Rep Gücü: 9 Sibel Can & Soner Sarıkabadayı | Son Vapur 11 August 2018 # 1 Geri Dönersen Dön Ben Burdayım Karşıdan Karşıya Son Vapurdayım Yerim Belli, Yurdum Belli Biraz Gururda Biraz Mağrurdayım Geri Dönersen Dön Ben Burdayım Karşıdan Karşıya Son Vapurdayım Yerim Belli Yurdum Belli Biraz Gururda Biraz Mağrurdayım Değişmedi Hiç Birşey Bu Gönülde Eskiden Nasılsa Şimdi de Öyle Özledin mi Benim Kadar Haberim Yok Değişiyor Ama bunu Gizliyor Gönülün işi Böyle Sana Hala Veda Edemedim Ben Gönülsüz istedim Unutmasını Gönlümden Yastıklarda Uykuda Uyandı Yatağın Acısından Dönmeni istemiştim Ben Sakladım Bunu Kendimden Sana Hala Veda Edemedim Ben Gönülsüz istedim Unutmasını Gönlümden Yastıklarda Uykudan Uyandı Yatağın Acısından Dönmeni istemiştim Ben Sakladım Bunu Kendimden Meleklerin tarafında olabilirim. Ama asla onlardan biri olduğumu düşünme Cevap Yaz