Asi ve Mavi Nickli Üyeden Alıntı
seni okurken senden alan bir kitap varmı varsa karakterini biraz anlatirmisin bay miskin
Beni, okurken kendimden geçiren bir çok yazar ve kitabı var. Aklıma böyle söyleyince Alida Nugent'in "Don't worry it gets worse" kitabı geldi (Endişelenme daha kötü olacak). Ünlü bir blog yazarının hayatından bir kesiti yazdığı kitap. Konu olarak üniversiteden mezun olduktan sonra başından geçen işsizlik dönemleri, farklı bir şehre taşınması, parasızlık, adapte olma süreçleri ve başarısızlıklarını ve dahi anılarını mizahi bir dille anlattığı bir kitap. Bazı bölümlerinde kendimden şeylerde buldum. Ortak paydada yaşadığımız bazı şeyler varmış.

Bir alıntı yapalım: (aynı kafadan olduğumuz kısımlardan biri)

Ekonomi dibi görmüş ve iş bulmak yüzde 80 oranında "doğru insanı tanımaya" bağlı hale gelmiş gibi görünüyordu. Oysa ben kimseyi tanımıyordum. Asla kimseyi tanımaya da uğraşmamıştım, çünkü üniversitedeyken, tanıdıklarını kullanıp kendine çıkar sağlayan iğrenç biri olarak yaftalanmak istememiştim. Öyle tipleri bilirsin: daha öğrenciyken internetten kendine "iş adamı" yazılı kartvizitler sipariş eden şu d*** dan söz ediyorum. Okuldayken hevessiz takıldığım doğrudur; tek hedefim olduysa, o da bu tipler gibi olmamaktı işte...

Qasem Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar
Kolay gelsin.
Son mesajı neden bırakmıyon arkadaş
Konuyu amacından saptırıp gevezelik bölümüne çevirdim Muhabbet uzadıkça bırakılmıyor.