Wine Nickli Üyeden Alıntı
*En büyük hayalin nedir?
*Baterist mi olmak isterdin gitarist mi, neden?
*Önerebileceğin bir şarkı var mı?
*Gece uyumadan önce müzik dinler misin?
*Veee benim hakkımda iki üç bir şey yazabilir misin?(KLİŞE)
Kolay gelsiiin @Arthuil

- Önceki bir mesajda belirtmiştim şu an için o en büyük hayalimden bir sebep uğruna vazgeçmek zorunda kaldım. Şu anki tek hayalim Japonya'ya gitmek ve orada yaşamak. Çocukluk hayali işte.

- Gitarist, ki bir dönem amatör de olsa oldum. Bateri ile hiç içli dışlı olmadım çünkü baterist olan arkadaşım baterisi ile resmen aşk yaşadığı için paylaşma konusunda biraz cimriydi Şu anda metali bıraktı yurt dışında jazz yapıyor.

- Uyumadan önce müzik dinlemeye çalışırım, şu sıralar gecelerimi "Mazzy Star" grubunun güzel sesli vokali "Hope Sandoval" ile geçiriyorum. O kadar güzel sesi var ki yaşı biraz ufak olsaydı aşk yaşayabilirdik

- Tatlı, sevecen, hanım hanımcık şeker mi şeker bir arkadaş, umarım sevdiklerinle şeker tadında bir hayat yaşarsın

- En son müzik önerisine gelelim, neyi önersem bilemedim. Metal müzik olarak sana bir kitap yazabilirim ama yabancı müzikleri kenara atıyorum. Geçenlerde Kargonun bir şarkısını beğenmiştin. Kargonun çok az bilinen ve en sevdiğim şarkılarından biri olsun : Daha önce forumda paylaşmıştım ama, belki dinlememişsindir.