Arthuil Nickli Üyeden Alıntı
- Burada açıklamam doğru mu bu soruyu
ama şöyle üstün körü geçelim "Bir çok faktörün bir araya gelmesi ile oluşan " fakat kısaca ten uyumu olarak nitelendirilen bir "çekim faktörü" diyelim.
- Hayır her işletme için uygun bir şey tabi ki değil. İşletmenin satın alma, üretim, mali durumu ve ekonomi gibi faktörleri göz önünde bulundurmak lazım. Bazı dönemlerde son giren de önce çıkabilir. Tamamen duygusal ( yani ekonomik )
(İşletme bilgim okyanusta çiğ damlası
)
- Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven çok değerli iki arkadaşım var. Onlarla olunca tatil festival haline dönüşüyor. Evet birileri var.
- Şöyle diyelim çevremdeki malzemeyi çok iyi kullanır ve üretirim. En azından uygun malzemeleri bulursam betondan bina bile çıkarım.
ki son çalıştığım konu çimento üzerineydi.
- Öyle birisi yok galiba, sanal "sosyalliğe" birazcık mesafeliyim. Sadece burası ve eski dostları bir arada tutmak için bir facebook adresim var hepsi o. Buradaki insanlarda gayet sevecen ve güzel insanlar.
Bekleriz.
oo hocam beton meton meslektaşız desene..malacıyım bende sıvacıya ön hazırlık diyelim
mala vuruyorum duvarlara

ahahah
seni tanımak güzel dostum sağolasın cevaplar için arada gene sorarım ben sağım solum belli olmuyor