Arthuil Açık Profil bilgileri Arthuil nickli üyeye özel mesaj gönderin Arthuil nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 20 December 2017 Mesajlar: 7.239 Konular: 7 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 655 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 105 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1912 Verilen Beğeni: 584 Rep Gücü: 56 Cevap: Şu an ne dinliyorsunuz? 21 August 2018 # 661 Özür dilerim demek yeterli değil Umurumda demek yeterli değil Fakat ben benden istediğinin arasında kaldım Ve biliyorum sana onu verirsem Sadece yok olurum Herkes kaybederken kimse kazanamaz Bu bir ileri iki geri gitmek gibi Ne yaparsam yapayım sen her zaman kızgınsın Ve ben, ben fikrini değiştiremiyorum Şimdi bu tek yönlü bir caddede dönmeye çalışmak gibi Sana istediğin şeyi veremem ve bu beni öldürüyor Ve ben, görmeye başladım ki belki biz olamamışız Seni seviyorum demek yeterli değil Hayır, denedim demek yeterli değil Sen ve benim için bir çıkış olmadığına inanmak zor Ve bu bizim hayatımızın hikayesi gibi görünüyor Herkes kaybederken kimse kazanamaz Bunu tersine çevirmek için hala zaman var Bunu yıkmak yerine yapabilirdin Ama düşünüyorum da belkide çok geç Bu bir ileri iki geri gitmek gibi Ne yaparsam yapayım sen her zaman kızgınsın Ve ben, ben fikrini değiştiremiyorum Şimdi bu tek yönlü bir caddede dönmeye çalışmak gibi Sana istediğin şeyi veremem ve bu beni öldürüyor Ve ben, sonunda görmeye başladım ki belki biz olamamışız Anlamıyoruz diyenlere Konu Arthuil tarafından (21 August 2018 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir. Cevap Yaz