Asrevya Açık Profil bilgileri Asrevya nickli üyeye özel mesaj gönderin Asrevya nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Çavlanca B/Akış Üyelik tarihi: 13 July 2018 Mesajlar: 6.474 Konular: 3064 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 260 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 45 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Akrep Takım: Besiktas Rep Gücü: 21 Hani | Nur Hayat Şuara 21 August 2018 # 1 Hani.!.. Yağmurdan sonra mis gibi toprak kokusu ruhumuza düşer ya /.. Zerrelerimize karışır topraktan geldiğimizi hatırlarız ... Yalnızlığımızı hissederek içimize çektiğimiz havayı paylaşmak isteriz ya../.. Öylesine susamışlıkla... gönüller sevgiye dostluğa hasret /.. Hani..... Baharda sabah esintisiyle güllere kırağı taneleri dişer ya /... Her Gül tomurcuğunda özlemle Efendimizi anarız... Gözlerimiz Gülün her renk tonunda sahabeleri görür ya../.. Öylesine dolmuşlukla.. yüreğimiz bilmem kaç yaban illere gurbet /... Hani..... Gök gürler olağanca yağan yağmurla benliğimize yıldırımlar düşer ya /.. Aslında olan olmuştur yıldırım düşmüştür biz yinede korkarız Topla tüm cesaretini.. yılma korkunun vakti değildir deriz ya../.. Ve vaktidir.. vicdanında gelmiştir zamanı şimdi hedefe azmet /... Hani..... Elestü bezminde sorulan soruyu hatırlaman latifelerine düşer ya /.. Bir sima görür tanırız bir olay olur o anı yaşarız.. Ben beni içimde duydum herşey aynı ben bu anı yaşadım deriz ya ../.. Öylesine anı hatırlar ,yaşadığını bilirsin, sen bunu masal zannet ;/.. Hani..... Rabbeküm sorusu çınlar kuvve-i hafızanda içine coşkular düşer ya /.. İçin içine sığmaz o aşka her an yudum yudum kanarız.. Yetişmek her gönüle Hakkı ulaştırmak isteriz ya ../.. Öylesine..Galu bela dediğinin şuuruyla inandığın davanda devam et /... Hani Bazen bazıları yüreğinize söz geçiremeden ,kalbe özlemleri düşer ya .. Ve anlarsınız sevgi cisimlerde değil ruhta gizlidir içten alev alev yanarız.. Aşkınızı binlerce onulmaz yarenize merhem diye sürersiniz ya../. Ve gücün kuvvetin Allah'tan geldiğini bilerek...o an La havleyle vur ızdırabına ket../.. Hani... Yıldırıcılar çıkar karşına duraksatırlar, nefsine kifayetsiz gizemler düşer ya /. Öylesine ..ilimle yaklaş onlara , bilmiyorlar de onlara göster merhamet :/ Duyumsamak istemezsin ya öksüzlüğü yabancılaşmışlık ahvalimize düşer ya../.. Sen mümin kardeşlerinin gönlünde ara aşkı..aşka ozaman iner rahmet ../.. Hani..... Bismillahla başlamıştın bu yola, bismillah ilmek ilmek zerrelerine düşer ya /.. Öylesine..Gözünü hedeften ayırma aşkla bu sevginıin bekada süreceğini kabul et/. Ummet birleş haykırışları ruhuna en yuksek şiddetiyle duşer ya /.. Öylesine bil !. kuffar çok zalim ,toptan sımsıkı sarılın Allahın ipine orda uhuvvet /.. Şair Nur Hayat Şuara Yorum Can Demiryel To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz