Asrevya Açık Profil bilgileri Asrevya nickli üyeye özel mesaj gönderin Asrevya nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Çavlanca B/Akış Üyelik tarihi: 13 July 2018 Mesajlar: 6.474 Konular: 3064 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 260 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 45 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Akrep Takım: Besiktas Rep Gücü: 21 Divan-ı Lügati’t Türk’ten Dörtlükler 22 August 2018 # 1 (Savaş) vı çuvaş kuruldı Tuğum tikip uruldı Süsi otun uruldı Kançuk kaçak ol tutar Hakan otağı kuruldu Tuğ dikildi kös vuruldu, Düşman ot gibi biçildi Beği benden nasıl kaçar? *** Eren arıg örpeşür Öçin kekin irteşür Sakal tutup tartışur Köksi ara ot tüter Erler yaman kabarır, Öçle kinle bakışır Sakal tutup çekişir Göğüsler ateş tüter. *** Alplar arıg alkışur Küç bir bir üze alkaşur Bir bir üze alkaşur Edgermedip ok atar Alplar yaman vuruşur, Sırt verilir, güç birleşir, Övgü övgüye karışır, Ölümü unutur, ok atar *** Öpkem kelip ogradım Arslanlayu kürkredim Alplar başın togradım Emdi meni kim tutar Öfkem gelip uğradım, Arslan gibi kükredim, Alplar başın doğradım, Şimdi beni kim tutar? *** Tokış içre urıştım Ulug birle karıştım Tüküz atın yarıştım Aydım emdi al Utar Savaş içre vuruştum, Ulularla karıştım, Akıtmalı atla giriştim, Bağırdım: Al! Utar! To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz