Konu
:
Ahmet Batman Güzel Sözleri ve Alıntıları
Tekil Mesaj gösterimi
Tomris
Açık Profil bilgileri
Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin
Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin
Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Nereden:
ᴛᴙ
Konular:
10832
Seslenenler:
279
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
70
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1
Verilen Beğeni:
0
Nereden:
ᴛᴙ
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Basak
Takım:
Besiktas
Rep Gücü
:
46
Cevap: Ahmet Batman Güzel Sözleri ve Alıntıları
21 December 2017
# 2
Ahmet Batman Sözleri
Aslında sevdiğimiz kadar seviliyoruz. Biz birini çok seviyoruz. Başka biri bizi çok seviyor. Sorun sevgide değil, sadece denk getiremiyoruz.
Aşk bir kalp kazasıdır, içinden sağ çıkamazsın.
Aşka pek inanmam ama diğerlerinden daha çok sevmem gereken bir kız olduğuna inanıyorum.
Ataşlardan kolye yapmıştım sana, çok anlamsız ve asla bir çikolata kadar tatlı değil.
Aynı anda aşık olmak diye bir şey var, o anı ne zaman yakalarız bilinmez.
Aynı gökyüzüne aitiz.. Ne kadar uzağa gidebilirsin ki?
Bana bir rastlar mısın?
Bana cümleler bırak , okudukça sen olayım.
Bana nedenlerden bahsetme, sonuçları konuşalım.
Başkalarına beddua etmek için harcadığın zamanı, kendi haline şükretmek için dua ederek harcamalısın.
Bazen ağlıyor senin için, kıyamıyorsun, ait değilsin ona ama seviyorsun, sevmek bir bakıma aitlik oluyor işte, kendine bile ait değilken…
Bazen aşık olasın gelir. Neden aramaya gerek yok. Bir şarkı dinlerken bile aşık olmak isteyebilir insan…
Bazen aşırı mutlu olur insan bazen nedensiz bir mutsuzluk çöker içine.Yarın varsa umut var demektir.Umut varsa insan hala hayatta demektir.Son olarak belki haberin yok ama Eylül bitiyor ve sen hala çıkıp geleceksin.
Bazen başka şehirden birini seversin.
Bazen cuma günü kadar seversin birini…
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Güzel günler
yakın
.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Cevap Yaz