Gamer Queen Açık Profil bilgileri Gamer Queen nickli üyeye özel mesaj gönderin Gamer Queen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 November 2017 Mesajlar: 10.321 Konular: 1691 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 709 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 80 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 25 Günün olumlaması 28 August 2018 # 1 * Güzel bir güne uyanıyorum. *Kendimi harika hissediyorum. *Bugün enerji ve neşeyle doluyum. *Vücudum sağlıklı, zihnim parlak ve ruhum sakin. *Vücudumun ne kadar değerli olduğunu biliyor her gün gelişmesi ve ideal bedene gelebilmesi için çaba harcıyorum. *Bugün eski kötü alışkanlıklarımı bırakıyorum ve yeni, daha olumlu alışkanlıklar ediniyorum. *Kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum. *Şuan olan her şey benim nihai iyiliğim için oluyor. *Geçmişte bana zarar verenleri affettim. *Çevrem tarafından bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilimcimde oluşturulmuş tüm negatif ve gereksiz kodlamaları, düşünce kalıplarını iptal ediyor yerlerine bütün olmak bilincini sevgi ile yerleştiriyorum. *Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri iptal ediyorum. *Farkında olarak ya da olmayarak kendime koyduğum tüm blokeleri kaldırıyorum. *Geçmişimi, geçmişimdeki herkesi ve kendimi sevgiyle affediyor ve serbest bırakıyorum. *Ben insanların davranışlarına düşüncelerine ve niyetlerine saygı gösterebiliyorum ve bu sayede de onlarında bana saygı duyduklarını biliyor ve her daim bunu hissediyorum. *Başkalarının yaptığı eylemler benden bağımsızdır ve bana müdahale hakkı tanımadığını bilerek sadece kendi yaptıklarımı yönlendiriyorum. *Üzüldüğüm olay ve durumları yaşamıma alınmış bir ders olarak katıyorum. *Üzüldüğüm her ne ise o an var oluyor bir sonraki anımı sevgi ve güzelliklerle dolduruyorum. *Sesimi yükseltmek yerine sözümü yükseltiyorum. *Çünkü ağaçları yeşertenin gök gürültüsü değil yağmur damlacıkları olduğunu hatırlıyorum. *Ortada bir kargaşa, karmaşa ya da tartışma varsa haksız olanın ben olabileceğini düşünerek o an sakinliğimi koruyor ve birkaç gün sonra karşı tarafın anlayabileceği en güzel ifadelerle kendimi ve durumu karşı tarafa iletiyorum. *Haklılığın bakış açısına bağlı olduğunu hatırlayarak ilk önce düşünüyor daha sonra konuşuyorum. *Deneyimleyemediğin her ne ise kötülüğünde, hastalığında o yüzden geldiğini bilerek başkalarının deneyimlerinden yararlanıyorum. *Başkalarının deneyimlerinden yararlanmak için kitap ve değerli yazılar okumam gerektiğini kendime hatırlatıyorum. *Söylediklerime dikkat ederek sorun odaklı değil çözüm odaklı oluyorum. *Mutlu olmak için mutlu ediyor, sevgi hissetmek için seviyorum. *Güzel anları hatırlamak için olumsuz bir şey olmasını beklemiyor güzel anlarımın sayısını artırıyorum. *Ben çok değerli olduğumu biliyorum. *Bana benim ve kendinin kıymetini bilen gelir ve bende kalır. *Ben kendi içimde tam ve bir bütünüm. *Benim ilişkilerim tam ve bir bütündür. *Ben sevdiğimi serbest bırakırım. *Sevgi harika bir enerjidir. *Bedenim ve zihnim sevgiyle beslenir *Ben hepimizin bir olduğunu biliyorum. *Benim sevgi bilincim yüksektir. *Ben çok sevilmeye layığım ve bunu kabul ediyorum. *Ben eşimi seviyorum eşim de beni seviyor. *Ben sevildiğimi biliyorum ve sevgiyi kabul ediyorum. *Ben çok degerliyim. *Ben kendi yolumda sevgiyle ilerliyorum. *Ben evrenin bir parçasıyım. *Ben ruh eşimle olmayı hak ediyorum ve kabul ediyorum. *Bu benım en doğal hakkım. *Ben sonsuz bolluk ve bereketle doluyum. *Sonsuz bolluk ve bereketimi tüm çevreme ve ihtiyacı olanlara cömertçe veriyorum. *Ben bu gün sevgiyle doluyum, sevgiyi tüm çevreme ve ihtiyacı olanlara cömertçe veriyorum. *İşime kolayca odaklanıyorum ve çok verimli çalışıyorum. *Kendimi her zaman ve her yerde özgürce ve özgüvenli bir şekilde ifade edebiliyorum. *Ben daima kendimi en doğru sözcüklerle, en güzel davranışlarla ve sevgiyle ifade edebiliyorum. *Bu gün ve her gün sağlığım hep çok iyi durumda. *Bu gün kendimi sevgiyle ifade edebilmeyi seçiyorum. *Paranın bana her yerden akmasına izin veriyorum. *Para bana serbestçe akar ve ben parayı mutlulukla harcarım. *Farkında olarak ya da olmayarak yarattığım tüm engellemeleri iptal ediyorum. *Zihnim ve bedenim kusursuz bir denge içinde. *Çok sağlıklı ve evrenle uyum içindeyim. *Her geçen an kendimi daha iyi hissediyorum, fiziksel olarak iyi hissediyorum, duygusal olarak iyi hissediyorum, zihinsel olarak iyi hissediyorum. *Sahip olduğum her şeyin değerini biliyorum, şükürler olsun teşekkür ederim. *Geçmişte sahip olduğum her şeyin değerini biliyorum, şükürler olsun teşekkür ederim. *Gelecekte sahip olacağım her şeyin değerini biliyorum, şükürler olsun teşekkür ederim. *Bu gün sahip olduğum her şeyin değerini biliyorum, şükürler olsun teşekkür ederim. Cevap Yaz