ave maria Açık Profil bilgileri ave maria nickli üyeye özel mesaj gönderin ave maria nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yüzbaşı Üyelik tarihi: 29 August 2018 Mesajlar: 708 Konular: 7 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 57 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 27 Konu(lar) Alınan Beğeni: 403 Verilen Beğeni: 3 Rep Gücü: 12 Merhaba. 29 August 2018 # 1 Yeni platformları hep sevmişimdir, açan çok sevgili Regex ise daha fazla. Bu platforma geç gelenler daha kıymetli oluyorlarmış, duydum ki ve sanıyorum hiçbirinizi tanımıyorum. Zaten insanın bu hayatta ancak tanışabildiğini düşünüyorum ki; insanı tanıyabilmek artık çok uzak bir mesafede. Bir başkasıyla tanışmak için bile en önce insanın kendini tanıması gerekiyor ve tabiki bir diğer yol ise duygularının izini sürebilmekten geçiyor. Kendisinden kaçması demekse duygularının ayaklarına dolanması demek olur zannımca. Yani, bu platformda iseniz eğer; kendinizden kaçmadığınız, duygularınızın izini sürebildiğiniz, insani yanlarını çokca besleyebilmiş güzel insanlar olduğunuzu düşünüyorum, hepinizi sevgi ile selamlıyorum. Merhaba. Cevap Yaz