Arthur Açık Profil bilgileri Arthur nickli üyeye özel mesaj gönderin Arthur nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 04 Aralık 2017 Nereden: İstanbul Mesajlar: 7.207 Konular: 2719 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 294 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 56 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1140 Verilen Beğeni: 1282 Nereden: İstanbul İlişki Durumu: Evli Burç: Kova Takım: Galatasaray Rep Gücü: 15 Wine ile Tatlı-Neşeli Sohbet 04 Eylül 2018 # 1 Gimenez:Merhaba irem öncelikle beni kırmayıp röportaj teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim şimdiden Wine:Ben teşekkür ederiiiim Gimenez:Evet gelelim konumuza Wine kimdir ? özetle bakalım bize. Wine:Wine, çok tatlı bir kız dermişiim Adım İrem, 23 yaşındayım üniversite 5.sınıf öğrencisiyim tıp okuyorum. Kıvırcık saçlı çok konuşkan biriyim ilk başta insanlara çok soğuk geliyorum herkes öyle diyor onun dışında gezmeyi ve alışveriş yapmayı severim. Aslan burcuyum, ve fazlasıyla özelliklerini taşırım gibi gibi işte böyle Gimenez:Seni tanıdığım için oldukça mutlu oldum diyebilirim. tatlısın ama gerçekten'te bunu söylemeden edemiyeceğim. peki wine yemek seçer mi ? Wine:Teşekkür ederiiim bende mutluyuum Ooo hemde nasıl, aşırı seçerim et yemeklerini çok sevmem mesela, sebzelerden de fasulye ve pırasa asla yemem Gimenez:Rica ederim bende seciciyimdir et yemeklerini cidden bende tercih etmem ben ıspanak ve türlü yemem sevemiyoruz birbirimizi Okuduğun bölümden memnun musun ? Wine:Okuduğum bölümden memnunum, bu bölüm için bir sene mezuna kaldım yahu Gimenez:ALLAH kolaylık versin efendim ne diyim keşke bende okusaydım :P Bize hobilerinden ve fobilerinden bahsedermisin ? Wine:Ah hobi konusu beni üzüyor, eskiden aşırı hobileri olan bir insandım ama sonra bu tıp fakültesi beni bitirdi. Önceden keman ve piyano kursuna gidiyordum en sevdiğim şeylerdi. Çok fazla kitap okurdum, bisiklet sürmeyi çok severdim şimdi hiç birini yapamıyorum Gimenez:hobilerin güzelmiş ilerleyen zamanlarda tekrar denersin ama olmaz mı ? fobilerin nelerdir ? Wine:Evet fobiyi unuttum Her türlü böcek ya, korkunç ya. O yüzden akşamları asla balkonda oturamam, piknikleri de sevmem Gimenez:extremist duygu'da böceklerden korkuyor korkamayın sevimli hayvanlar onlar Tuttuğun takım ? Sigara - Alkol kullanıyormusun ? En Sevdiğin Renk ? En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? Wine:Sevimli miii!? Iykk neysee Beşiktaşlıyııım Sigara kullanmıyorum kullanmam, alkol kullanıyorum evet En sevdiğim renk kesinlikle kırmızıı Sting-Shape of my heart çünküüü Leon yanii (: Gimenez:Iykss deme konuyu görünce oturup bayılma ! Alkole evettt wiski candır gerisi heyecandır. Sevdiğine buradan ne söylemek istersin ? Wine:Katılmıyorum, şarap kalp ben Sevdiğime derim kii, iyiki buldum onu. Gerçekten hayatımdaki en değerli insanlardan biri. Çook seviyorum, umarım bize nazar değmez hiiiç Gimenez:Umarım hep hep mutlu olursunuz ve hiç nazar değmez inşallah Yaptığın en büyük çılğınlık ? Wine:Ayy hemen anlatıyorum, şimdi bir keresinde bir arkadaştan kart alacaktım unuttum ve gece 10da aklıma geldi, çok üşendiğim için pijamayla dışarı çıkmaya karar verdim yanımda da başka bir arkadaşım vardı nasılsa gece diye pijamalarla çıktık yanımıza birde güneş gözlüğü aldık araba sürerken kendi çapımızda eğleniriz diye. Neysee sonra kartı aldık nasıl oldu bilmiyorum gaza geldik ve markete girelim dedik, markete girdik ananas aldık ve kasadan geçerken güneş gözlüklerimizi taktık herkes bize bakıyordu Ordan çıktık gazımızı alamadık ve pijamalar ve güneş gözlüğü ile bir kafeye girdik ay çook utanmıştım yaa Gimenez:bayaa eğlenceliymiş ya okurken gülme krizine girdim sen çok yaşa irem emii İzlemekten keyif aldığın tv programları ? Wine:Öyle bir program yok televizyon izlemiyorum pek ben ya neyse sağlık olsun peki yeni aldığınız evden bahsetsene biraz anlat güzel mi oralar Wine:Hahahha işte ev yahuu, bahçeli 3 katlı bir ev İşte Konya ne kadar güzel olabilir ki, hep büyük konuştum başıma bunlar geldi Tıp fakültesi içinde demiştim asla Konya'da okumam diye paşa paşa geldiim. Asla yaşamam dedim işte yaşıyoruz bakalım artık demiyorum bir şey Gimenez:3 Katlı ve bahçeli vovvvvv iyiymiş zenginiz yani diyosun Aşk herşeyi affedermi sence ? Wine:Yok ya zengin değiliz öyle Aşk her şeyi affetmez, kesinlikle ihaneti affetmem. Yalanı da affedemem herhalde ya, affetsem bile çok yara alırım gibi Gimenez:aynı bende öyleyim ya ihanet güvensizlik ve yalancılık affedilmez. ForumDenizi hakkında düşüncelerin ? Wine:ForumDenizi benim için önemli bir yer, bilmiyorum baya benimsedim. Benim bir yerde kalabilmem için orayı benimsemem lazım ve burası öyle oldu benim için İnşallah daha iyi yerlere gelecek kesinlikle eminim bundan Regex ve extremist gibi dünya tatlısı insanları daha yakından tanımama ve senin, Melodram, Arthuil, Rammlied gibi sıcakkanlı iyi insanları tanıdım İyiki buradayımmm iGimenez: iyi ki burdasın iyi ki bizimlesin doktor ve editör hanım Burçlara ve fallara inanırmısın ? Wine:Burçlara inanıyorum baya evet, ama fal konusunda o kadar değil ya Gimenez:Gerçekleştiremediğin bir hayalin var mı ?Wine:Yok ya, mantıklı şeyler hayal ettiğim için hepsini yaptım başardıım çok şükür Gimenez:Sevindim buna Seni mutlu eden ve mutsuz eden şeyleri bizimle paylaşırmısın ? Wine:Mutlu eden şey kesinlikle para harcamak yaa hahaha ^^ Alışveriş yapınca aşırı mutlu oluyorum. Birde sevgilim beni mutlu ediyor. Mutsuz eden şeyler bazı insanlar, varlıkları bile beni sinir ediyor. Ama sayelerinde çok şey öğrendim orası başka Gimenez:Aradığım cevaplar diyebilirim alışveriş harici çünkü neden cimriyim ben Şimdi sana özel ve güzel bi soru daha extremist Regex Melodram Arthuil Gimenez Anlat bakalım hep öyle kolay sormayalım dimii Wine: Biliyor musun senin cimri olduğunu hissetmiştim hahahha ^^ extremist- içi dışı bir onun. Asla bir kötülüğünü görmediğim, iyi kalplim. Burada denk geldiğimiz için mutluyumm Regex- Tam bir beyfendi bence kendisi, tanıdıkça daha da emin oluyorum buna. İyiki tanıdım dediğim nadir insanlardan. Melodram- Geldiği ilk dakikadan itibaren kendimi aşırı yakın hissettim bilmiyorum neden çok samimi ve sempatik biri Arthuil- Kendisiyle uzun uzun konuşmasakta kesinlikle anlaşacağımızı düşünüyorum, konuşmalarından öyle hissediyorum Gimenez- Sana ne yazsam bilemedim, komik, espirili ve sıcakkanlısın. Bir insanda en sevdiğim özellikler O yüzden seviyorum seni komik çocuk, hep böyle kalırsın umarımm Gimenez:Cimri olduğumu bir kişi daha bildiğine göre yaşasın Güzel düşüncelerin içinde teşekkür ederim/z bu arada Mutfakla aran nasıl yemek yapmayı severmisin ? Wine:Yemek yemeyi sevmediğim içiin yapmayı da sevmem. Ama tatlıyı çok severim ondan çok güzel kek börek yaparııım Gimenez:Birgün bizede ısmarlarsında yeriz anca kendini düşünüyorsun ya ayıp ayıp ! Wine nasıl bir çoçuktu çoçukluğuna inelim biraz 23 sene dile kolay değil mi ? Wine:Hahah bakarız Ben var ya aşırı mızmızmışım, babam diyor ki hiç bir şeyden memnun olmazdın her şeye ağlardın diyor ^^ Hala öyleyim ama olsundu... Onun dışında çok oyuncuymuşum sabah akşam oyun oynarmışım. Ama usluymuşum öyle bir şeye zarar vermezmişim. Öyle işte Gimenez:hala bakarız diyor allah'ım sana geliyorum ya belli oluyor halinden mızmız olduğun doğru tahmin etmişim :P Şuanda tam bu röportajı yaparken elektrik gitse ne yaparsın ? Wine:Gülerim Gitmez inşallah Gimenez:Giderse bu konuşmanın devamı artık kaç gün sonra olur onu düşünmek bile istemiyorum Küçük şeyler'den mutlu olurmusun ? Wine:Yarın devam ederiz noljak Olurum ya, küçük şeyler aslında bence en anlamlı şeyler Gimenez:bencede öyle yarın beni bulursa devam edersin hanımefendi ben ne badireler atlattım geldim ohoho haberin yok senin tabi Aile Aşk Sevgi Huzur Deniz ne anlam ifade ediyor senin için ? Wine:Ne atlattın yahuu ^^ Aile- sevgi, güven her şey ya Aşk- hayattaki en güzel heyecan Sevgi- sıcaklık ya, karşılıklı olunca güzel oluyor Huzur- benim için sevgilim Deniz- sonsuzluk Gimenez:Burdan forumdeniz'i üyelerine söylemek istediğin şeyler nelerdir ? uzakta ki dayına falan selam söyleme bak Wine:Hahah öncelikle sana teşekkür ederim beni layık gördüğün için Böyle seslenişler beni hep heyecanlandırır Evet ^^ hepiniz iyiki varsınız. Hep birlikte az zamanda büyük işler yapacağız Regex artık tatili bırak, fena ayar oluyorum extremist kuzum inşallah yeni hayatında çoooook mutlu olursun Melodram artıık dön bize lüfteen Şimdilik diyeceklerim bunlar teşkür ederim Gimenez:Rica ederim efendim ne demek sözüm vardı sana bugün'e kısmetmiş Melodram döndü onunlada röportaja devam ediyoruz onun ki uzun olduğu için artık kaç günde biter ona karar veremedik profil kirletme hastalığı nerden bulaştı sana ? ve bana sormak istediğin soru ve sorular var mı ? Wine:Hastalık mııı!? Aşk olsun Ya eskidem p.m sık kullanılmazdı ki forumlarda. Hep profile yazardık deli gibi geyik yapardık. Ordan kalma bir alışkanlık işte Neden cimrisin Gimenez:Şaka yapmıştım ama ki alınma çikolata alcam sana bak söz Ben cimri değilim hayat pahalı onun için Wine:Ucuz çikolata alırsan bozuşuruz Hahaha ^^ benzin 7 lira haklısın vallahiiii Gimenez:Yok yok ucuz almıycam söz dedik bi kere Dimi ama bi bmw'ye binmek kolay değil bu devirde Bu konunun başlığı ne olmalı sence ? Wine:Benim bir bmw'm yok ama olsundu Hııı, bilmiyorum ki ya. Sence ne olmalı Gimenez:3 Katlı evin var bahçeli hemde Bilmem ki aklıma gelmiyor vallahi beynim durdu sanırım. bu arada köpeğinden ne haber alışabildi mi size ? Wine:Taktı eve darısı sana inşallah Alıştı tabiki, benim gibi sahip bulmuş daha neee Gimenez-İyiymiş taktım tabii wine ile tatlı bir röportaj olsun mu başlık Wine-Benim gibi tatlı tabiki olabilir hahah ^^ Sizin ev nasıl sen anlat hele Gimenez-Bizim ev site'de oturuyoruz istanbul ataşehirde havuzlu falan ayıptır söylemesi 18 kattayız öyle bir yer anlatmaya gerek yok ya Wine-Bir havuz sefası yapmaya gelirim, en sevdiğim Gimenez-Konyadan İstanbul kaç km haberin var mı kaç para mazot yakar ordan buraya abovvvv Wine-Haydaa uçakla gelirim, alırsın işte daha ne hahah ^^ Gimenez-Tamam tamam gelde sefasını sürersin idare etcez artık bir kaç gün Wine-Bak yaaaaaaa..... Vay bee, arkadaş dedik bağrımıza bastık şu laflara bak Gimenez-Tamam tamam idare edeceğiz dedim ya bu güzel akşamda beni kırmayıp sevip sayıp sövmedin dimi bak ? bana eşlik edip röportaj isteğimi kabul ettiğin için sana çok teşekkür ederim iroşşş Wine-Bilemeyiz naptım ne ettim hahaha Ne demek yaa, ne zaman istersen kapım açık Gimenez-İnşallah inşallah Seninle röportaj yapmak keyifliydi... Ve kapanışşşş Genç bekar kızlar takip etsin beni takip'e takip Wine-Hahaha deli ya Biz bu Röportajı yaparken İrem İle çok eğlendik umarım sizde eğlenirsiniz. Keyifli okumalar dilerim. Konu Arthur tarafından (04 Eylül 2018 Saat 10:11 ) değiştirilmiştir. Cevap Yaz