@Gimenez yalnız iyi konuşmuşuz be! Hatta o kadar konuşmuşuz ki bazı yerler yok bile Canım yeğenim, bana katlanıp bir de bunları tek tek tek tek tek tek tek düzenlediğin için teşekkür ederim. Arada girip okurum, hayatımda bir şey değişirse güncellerim kendimi.

**

extremist Nickli Üyeden Alıntı
Benimle ilgili düşüncelerin için teşekkür ederim ki öncelikle. Hepsini keyifle okudum.
Ortak noktalarımız var ama mesela bu dikkatimi çekti..
"..Hayatta en çok ters düşüp kızdığım ama her seferinde de onlara sığındığım liman.."

Evet benim içinde öyle. Konuştukça birşeyler daha çıkar eminim. Çok keyifli bir röportaj olmuş.

İkinize de teşekkür ederiiim. ^^
Okuyan gözlerine sağlık mı denir ne denir bilemedim öyle diyeyim. Ortak yanların olması, konuştukça artması çok keyifli. Milyarlarca insan arasından denk gelmek güzel bir şey. Teşekkürler *-*

Asi ve Mavi Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler sevgili @Melodram hakkimdaki düşünceleriniz için
çok keyifli bir sohbet olmuş zevkle ve yine detaycilikla okudum (:
analiz etmek bir nevi işim gereği (: insan sarrafı diyenler olsada hala yanılabiliyorum malesef
sizi tanımak güzeldi
emekçilere saygım sonsuz bir emekçi olarak Ankaradaki patlamada bir çok arkadaşım ordaydı tanıdığım biri can vermedi lakin çok can gitti malesef
hayat güzellikler sunsun size
Düşüncelerimi daha da süsleyebileceğim tanışıklıklara...
Hayatın kötülüklerinden ders alıp bazen onları o anda bırakmak gerekiyor ama o anda bırakmak unutmak anlamına da gelmiyor. Çok teşekkür ederim, güzellikler hepimiz için olsun, kalbimize dokunsun.

Wine Nickli Üyeden Alıntı
Yaahuu tabiki abla-kardeş
Ya nasıl minnoş nasıl tatlı bir insansın sen, tüm yazılanları gülerek okuduum mükemmel içten bir röportaj olmuş.
Ellerinize sağlıık (:
İşte bu bee! Abla-kardeşiz kabul edenler, etmeyenler? Kabul edilmiştir.
Minnoşluk ve tatlılık biz kıvırcıkların en minnoş özelliğidir, öpüyorum kocaman seni.

Fearless Nickli Üyeden Alıntı
Anlamaya gerek yok görüyorsunuz, mikemmel olmuş.
Elinize sağlık güzel bir söyleşi olmuş, ki @Melodram zaten her zaman kişiliğiyle taktir edilecek biri.
Aman Deniz bey böyle şeyler söylemeyin, çay bardakları hasetinden kırılıverir. Teşekkür ederim güzel insan. *-*

Arthuil Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle bir sayfaya baktım, mouse ile wheel-down-down-down.....

Sonra "poff" dedim "kim okuyacak ?" Gidip kahve almam lazım.
Kahve stoklarında bir azalma meydana gelmiş, zam gelirse senden bilirim!
Ben dedim, poflarlar, oflarlar dedim ama dedikçe de yazdım, canım kendim.