Benimle ilgili düşüncelerin için teşekkür ederim ki öncelikle. Hepsini keyifle okudum. Ortak noktalarımız var ama mesela bu dikkatimi çekti.. "..Hayatta en çok ters düşüp kızdığım ama her seferinde de onlara sığındığım liman.." Evet benim içinde öyle. Konuştukça birşeyler daha çıkar eminim. Çok keyifli bir röportaj olmuş. İkinize de teşekkür ederiiim. ^^
teşekkürler sevgili @Melodram hakkimdaki düşünceleriniz için çok keyifli bir sohbet olmuş zevkle ve yine detaycilikla okudum (: analiz etmek bir nevi işim gereği (: insan sarrafı diyenler olsada hala yanılabiliyorum malesef sizi tanımak güzeldi emekçilere saygım sonsuz bir emekçi olarak Ankaradaki patlamada bir çok arkadaşım ordaydı tanıdığım biri can vermedi lakin çok can gitti malesef hayat güzellikler sunsun size
Yaahuu tabiki abla-kardeş Ya nasıl minnoş nasıl tatlı bir insansın sen, tüm yazılanları gülerek okuduum mükemmel içten bir röportaj olmuş. Ellerinize sağlıık (:
Anlamaya gerek yok görüyorsunuz, mikemmel olmuş. Elinize sağlık güzel bir söyleşi olmuş, ki @Melodram zaten her zaman kişiliğiyle taktir edilecek biri.
Şöyle bir sayfaya baktım, mouse ile wheel-down-down-down..... Sonra "poff" dedim "kim okuyacak ?" Gidip kahve almam lazım.
Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir. -hermann hesse-