Yusuf Açık Profil bilgileri Yusuf nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Sivil Üyelik tarihi: 12 September 2018 Mesajlar: 59 Konular: 5 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 1 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 1 Konu(lar) Alınan Beğeni: 18 Verilen Beğeni: 20 Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 0 Yüreğim Seninle Gülüm 14 September 2018 # 1 Gözümden dökülen yaşın Sıcaklığında erir derece Damlalar nicedir irice Akar durur her gece Bedenim paramparça hece Yüreğim seninle gülüm Gözümden dökülen yaşın Dili nedir sence Söyle bu dil nerece Öğrenmesi işkence Bedenim Çince Yüreğim seninle bence Gözümden dökülen yaşın Biriktiği yerde tekne yüzer Küreği kıyıya resmini çizer Sensiz olmak beni üzer Bedenim gözer Yüreğim seninle gezer Gözümden dökülen yaşın Etrafa dağılışı bir dekar Damlalar hayalinle çıkar Her bir damlası canımı yakar Bedenim sitemkar Yüreğim seninle aşikar Gözümden dökülen yaşın Kayığında bana taşın Damak tadım olsun aşın Beni cezbeden ağır başın Bedenim arşın kadar karşın Yüreğim seninle sarışın. 14 Eylül 2018 Yusuf Cevap Yaz