Soruların için teşekkür ederim. Yine beklerim İrem. ^^ Bununla yaşamaya alışacağız abla, başka ne yapalım? Sorular için teşekkürler. Bu güzel sorularınız için teşekkür ederim. Severek yanıtladım, dilerim siz de yanıtlarımı okumaktan keyif alırsınız. Bu iki durumun olabilitesini de bana fark ettiren hatun, acaba bunlar sizin kendinizde gördüklerinizin de bir yansıması olabilir mi? Sabaha kadar devam etsin, nema problema. Onunla alakası yok ya, hem şehir dışındaydım hem de sakin kafayla yazabileyim istedim. Kimse miskinlikte bir @Arthuil olamaz, dünya markamız o. İşte o tarihi an... Yapma bunu, yapma bunu! Yazık ki bana. @Friend bazı soruları saçma bulduğum için alıntılamadım dostum, bunları kopyala-yapıştır şeklinde sorduğun için başbakan olsan ne yapardın gibi şeyler kalmış. Başbakanlık diye bir makam mı kaldı ya? Kişisel algılama, eğer özgün sorular sorarsan zevkle yanıtlarım. Bu tarz alıntı soruları cevaplamayı sevmiyorum. Zaten çoğunu yukarıdaki arkadaşların sorularını yanıtlarken cevapladım.