Ziyaretçi Mesajlar: n/a Konular: 30 Seslenenler: Mesaj(lar) Etiketleyenler: Konu(lar) Alınan Beğeni: Verilen Beğeni: Katy Perry - Mind Maze 18 October 2018 # 1 I'm losing all direction Slipping into quicksand I've shattered the illusion seen behind the curtain I'm disenchanted Dancing on a wire Juggling desire Every hit gets harder when you're fighting without armor I'm disheartened Bütün yönleri kaybediyorum Bataklık kumuna doğru kayıyorum Perdenin arkasında görünen yanılsamayı paramparça ettim İnancımı yitirdim Bir ipin üzerinde dans ediyorum Arzuyu aldatıyorum Zırhsız savaşıyorken her vuruş daha sert olur Ümidimi kaybettim Do I start over, rediscover? Submit to the sweet surrender Yeniden başlayayım mı, yeniden keşfedeyim mi? Tatlı teslimiyete boyun eğiyorum It's a mind maze All these head games Caught in a cage A complex cage Am I a car on fire? Will I be devoured? I gotta free myself and get out of my own way Bu bir akıl labirenti Bütün bu akıl oyunları Bir kafeste yakalandı Karışık bir kafes Yanan bir araba mıyım? Yenilip yutulacak mıyım? Kendimi serbest bırakmalıyım ve kendi yolumdan çıkmalıyım I used to be so sparkling, but now it's not so charming What used to stimulate me now can barely wake me I'm unresponsive Will I find salvation, some kind of moderation? Spinning all these plates is gonna be a challenge A delicate balance Eskiden ışıl ışıldım, ama şimdi göz alıcı değilim Eskiden beni uyaran, şimdi beni zar zor uyandırıyor Tepkisizim Kurtuluşu bulacak mıyım, biraz hafiflemeyi bulacak mıyım? Bütün bu tabakları döndürmek zorlu bir mücadele olacak Hassas bir denge So do I start over, rediscover? Submit to the sweet surrender Yeniden başlayayım mı, yeniden keşfedeyim mi? Tatlı teslimiyete boyun eğiyorum It's a mind maze All these head games Caught in a cage A complex cage Am I a car on fire? Will I be devoured? I gotta free myself and get out of my own way Bu bir akıl labirenti Bütün bu akıl oyunları Bir kafeste yakalandı Karışık bir kafes Yanan bir araba mıyım? Yenilip yutulacak mıyım? Kendimi serbest bırakmalıyım ve kendi yolumdan çıkmalıyım Get out of my own way Get out of my own way Get out of my own way Kendi yolumdan çıkmalıyım Kendi yolumdan çıkmalıyım Kendi yolumdan çıkmalıyım Do I start over, rediscover? I submit to your, your sweet surrender Your sweet surrender Your sweet surrender Yeniden başlayayım mı, yeniden keşfedeyim mi? Senin tatlı teslimiyetine boyun eğiyorum Senin tatlı teslimiyetine Senin tatlı teslimiyetine Cevap Yaz