Asrevya Açık Profil bilgileri Asrevya nickli üyeye özel mesaj gönderin Asrevya nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Çavlanca B/Akış Üyelik tarihi: 13 July 2018 Mesajlar: 6.474 Konular: 3064 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 260 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 45 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Akrep Takım: Besiktas Rep Gücü: 20 Sormuyorum Artık | Ahmet Telli 11 December 2018 # 1 Sesim soğuk bir sis Gittikçe grileşen dalgınlıklar oluyor Sormuyorum bir yolculuğa kimle çıkılır Ve kim yırtıp atabilir elindeki son dönüş biletini de Tüm yalnızlıkları mümkün kılan birileri olmalı Yada kalbini kederle onaran bir göçebe Özlemek ozaman bir çığlık olabilir belki, bir çığlık Sormuyorum artık biliciye de bilgine de Aşkın darası nedir Ve mutsuzluk mümkünmüdür ki o, Bir kırlangıç ikindisiydi belki de,gümüşte ve hüzne gizlenen Ödünç sevişlerden bize kalan sonsuz grilikler oluyor yalnız Ve bir çocuğun hüznüne kazınıyor ,gülüşlerimizin paramparçalığı Sesimin sislenmesi bundandır Karşılığı yok hiçbir acının Her şey gölgesi kadar ağır Sormuyorum artık sormuyorum Hergün yeniden kodlanan umutlarla kirletiliyor dünya Ahmet Telli To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz