Qasem Nickli Üyeden Alıntı
@Anya bahsettiğim konu burasıydı.
Onursal üyelik değil. Onursal üyelik insiyatif kullandınız Allah razı olsun. Lakin ben insiyatiflere karşıyım. Bir konuda kural konjlmjşsa orada insiyatif kullanılmaması daha doğrudur.
Forumda 2 onursal üye olacak denilmiş. Hadi birine insiyatif kullandınız, diğeri için biri baş vurduğunda insiyatifinize Kurban gitmeyecek mi bu sadece örnekti. Kurallarda tutarlı olmak zorundayız.

Ben size bu konuda nerde kızdım biliyormusnuz ;
Forumda müdavimliğini kanıtlamış üyelerden, denizci üyeler seçilecek.
Sonrada eklediniz ; önümüzdeki günlerde biizm tarafımızdan adilce seçilecek dediniz.
İnnan derdim asla renk değil. Verseydiniz yine red edip aldıracaktım çünkü bura da Editörlük dışında asla bişey talep etmedim etmemde... Tüm forumlarda her rengi red edip tek tek aldırdım. Çünkü yazma amacım renk yada başka bişey değil. Bunu öğrenmiş olmalısınız.

Zalımlar Çok merak etmiştim hatta yöneticilerinizede sormuştum müdavimliğimiz, aktifliğimiz yada aidiyetliğimiz kanıtlanmamış mı. Yada bizden beklentileri neki daha. Oysa arkadaşlarda gayet aktif ve yazıyorlardı. Ama iki arkadaşınızı tek seçip gerisini öyle bıraktınız. Vallahi zaten geri alın diyecektim. Ama dedim demekki yazmamız çabamız bir anlam ifade etmiyormuş diye çok kızmıştım size. Tek kızan ben değildim.

Yani yanlış anlamışsın dedinya Ben böyle anladım. Ordan nasıl görünüyor bilmiyorum. Ha neden o gün demedin diyeceksin. Ben lafımı esirgemem. Ama sanırım ozamanlar çok eleştirmemle sivrilmiştim. Kırmak istemedim sizi.

Okuduktan sonra sil ablacığım. Ricamdır

Bilgi - İnanç - Eylem
Okuduktan sonra sil gibi bir seçenek yok, özel söylemek istediğin bir şey varsa bunu PM sistemi üzerinden söyleyebilirsin @Qasem abi. Şu an bu yaptığın, yanlış anlama ama gövde gösterisi oluyor, burada durmasını istemediğin bir gönderiyi neden yazıyorsun?

Çok fazla ritüellere takılmaya gerek yok. Renkle işin olmadığını biliyoruz, verseydiniz de aldıracaktım diyorsun, e o zaman burada sorun ne? Senin bu rankı istemediğini biz zaten bildiğimizden böyle bir rankı sana vermedik, değersiz olduğun için vs. değil. Editör rankı grafiker olarak kullanılıyor bizde, sen en başından beri bu kavramsal tanımlamaya karşı çıktın ama biz bunu bu şekilde uyguluyoruz. Senin editör tanımına en yakın rank onursaldı, onu verdik kabul etmedin, aldık. Şu an bu tartışmanın uzamasını inan anlamıyorum.

Denizci üye ve onursal üye konusunda en başta ne dediysek hâlâ geçerlidir.