Qasem Nickli Üyeden Alıntı
Ozaman silersin usta. Çok zor bişey değil.
Az inat olduğumu biliyırsun. Özelimi kapattıysam açıp yazmayacağımıda tahmin ediyorsundur.
İki konudada sorun var demedim zaten.
Siz ordan böyle bakıyorsunuz, bşz butdan böyle görüyoruz dedim usta.
Bunlar için kıracak değilim sizi.
Bilgi - İnanç - Eylem
Bak abi, biz forumlarda haksızlığın her türlüsünü yaşamış insanlarız; ben de @
Anya da. O yüzden haksızlık nedir bunu iyi biliriz, kimsenin hakkını burada yedirmeyiz. Sen zaten bizi iyi biliyorsun, bundan da kuşkum yok ama dertleşme adına gönderini tekrar okursan sanki ortada bir adaletsizlik ya da tutarsızlık varmış algısı oluşuyor.
Sen editör rankı dışında rank kabul etmiyorsun, doğru muyum? Bunu çok fazla dile getirdin ve biz de denizci üyelik rankını bu gerekçeden dolayı kabul etmeyeceğini bildiğimiz için bu yönde bir düşünceye girmedik. Yoksa senin konu üzerinde belirtilen kriterlere uymadığından değil. Özgün analizler olsun, sözlük yorumları olsun senin foruma kattıkların ortada. Keza aynı şekilde @
Asrevya abla da hiçbir şey beklemeden fazlasıyla emek verdi buraya. O da şu an yönetimde değilse, kendisi yönetici olmak istemediğindendir.
Bu noktada hemfikirsek ortada bir problem olmamalı. Buradan böyle bakmak, oradan öyle görmek gibi farklılıklar elbette doğaldır ancak bizim burada gerçekten kim olursa olsun dürüstçe yönetmek de kırmızı çizgimizdir. O yüzden sen bile olsan, adaletimize ya da tutarlılığımıza laf ettirmeyiz. Umarım sen de beni anlıyorsundur.