Konu
:
Regex
Tekil Mesaj gösterimi
Arthuil
Açık Profil bilgileri
Arthuil nickli üyeye özel mesaj gönderin
Arthuil nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Yarbay
Konular:
7
Seslenenler:
655
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
105
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1912
Verilen Beğeni:
584
Rep Gücü
:
56
Cevap: Regex
26 December 2018
# 35
Uzun süredir askıya aldığım bir bölümdü burası ve bilerek yazmıyordum. Bekledim ki aradan zaman geçsin ve yazılan şeyler doğal olsun. 1 seneyi neredeyse atlattık ve arada ki kayıp zaman dilimini de saymazsak hatırı sayılır bir zamanı beraber geçirdik. Ben açıkçası kendi adıma teşekkür ederim. Bir gece vakti canım sıkılırken denk gelmiştim foruma ve ilk günden bu güne hala çok güzel bir samimiyet ile burada vakit geçirmeye devam ediyoruz.
Regex'e dönecek olursak
Yapmacık bir samimiyet sahibi değil. Elinden geldiğince alttan alır fakat zamanı gelince lafını esirgemez. İnsanları kırmaya yönelik söz söylemez, yapıcıdır fakat siz yinede damarına basmayın
Eğlenceye çok güzel ayak uydurur, konuyu açıklamadan konunun içinde bir yer kapar kendine. Son zamanlarda sık denk geliyorum "Sauron'un Gözü" gibi sürekli etrafı izlerken yakalıyorum.
Elinde bir "ban hammer'ı" var o reklamcı senin bu reklamcı benim paket edip yolluyor. Girişkendir, çalışkandır ve sürekli bulunduğu ortama bir şeyler katma peşindedir. Genellikle forum içinde sessiz durur ama yer yer aniden ortaya çıktığı da görülmüştür
Şurasını rahatlıkla söylüyorum ki, güzel şeyler yapıyorsun ve umarım yapmaya devam edersin
Ben burayı kimsenin bilmediği arka sokaklarda kalan ıssız ufak samimi cafelere benzetiyorum. Ortam çok doğal ve bu doğallıkta büyük payınız var. Ellerinize sağlık.
Cevap Yaz