Arthuil Nickli Üyeden Alıntı
Asrevya, aslında böyle lirik bir nick değil mi ya ? Hani İskandinav adalarından bir çiçek adı ya da böyle özlem belirten bir kelime gibi geliyor kulağa 
Asrevya çok kibar bir insandır. Konuşurken bazen "Aman efendim falan" moduna sararsanız bilin ki kibarlık zehriyle çoktan etkilemiştir sizi
Felsefe öğretmeni olunca arada diyorum yani böyle şeyler normal, yani bu kadar ile atlattığına seviniyorum en azından. Eğlencelidir, kelimelerle de güzel dans eder. Köşeye sıkışınca felsefenin vermiş olduğu yetkiye dayanarak anlamadığımız bir çok terimi de yapıştırır ve biz böyle " HAAaa öyle tabi" der kalırız
. Konu canavarı desek galiba yanlış söylemiş olmayız çünkü bol bol konu üretiyor. Ha bu arada iyi de çaykoliktir (azalt şu çayı
) Efendim yani her güzelin bir kusuru olur derler ya, maalesef acı bir kusur "Su böreği" yapamıyor büyük eksik ama biz onu böyle kabul ediyoruz. . Forumdenizinde bir araya gelmiş 3'lü cadaloz grubunun 2 numaralı üyesi olduğundan hiç bahsetmiyorum mesela, öyle bir şey demem
Hani öte yandan güçlü bir karakter olduğuna şüphe yokta, sınıfınızda köşede oturan sessiz bir kız vardır ya (yani olması lazım o kızdan her sınıfta bir tane
) onun gibi sessiz sakin biri
Forumun güzel bir rengi, kendisinin burada olmasından mutluyuz.
Sen var ya sen. Böyle yapıcı, tatlı, olmazsa olmazısın buranın.
İyi ki seni tanımışız efendim.
Şükranlar, saygılar yüreğine.

Cadaloz olmayı bile sevdirdin ya ,teşekkürler varlığın için.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.