Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Athena Yorulmak Olmaz Sözleri 27 December 2017 # 1 Athena Yorulmak Olmaz Sözleri Ben hayatta hiç engel tanımadım Ne varmış ki bunda Dünyaya ters gelse bile Yan çizip umursamadım Ne görmüşsem o doğrudur Doğru bana göre zaten yoktur Her kafadan bir ses çıkar Kıyametler bundan kopar ya Yorulmak olmaz yorulmak olmaz Bıkmadan usanmadan devam yola Bir gün düşsem başka gün kalkıcam Biliyorum bunu Her defasında kafa üstü Daha sert dibine vurucam Yanlışa doğru demeden Kendime yalan söylemeden Yüzüne bakıp ağlamadan Nasıl anlardım canım yanmadan yaa Beni bana hatırlatan yine bendim sonunda Yeniden başlasam dibinden Ne varsa yaşamak güzel yeniden başlasam To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz