Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Aydın Kurtoğlu Tüh Tüh Sözleri 27 December 2017 # 1 Aydın Kurtoğlu Tüh Tüh Sözleri Ne yazık bitti artık iki yüzlü maceran Ben bu resmi çok çektim pozların yalan dolan Artık anlamı yok kalbine süpürdüm kalanlarını Sende süslü laf çok külahıma üfle yalanlarını Şeytana uyanlara ay ay ay Aşk haddini bildirir Silmez asla adını bir kenara yazıpta İki vah vah bir tüh tüh Beni hatırla yediğin her kazıkta To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz