Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Aydın Kurtoğlu Köle Sözleri 27 December 2017 # 1 Aydın Kurtoğlu Köle Sözleri Kime nasıl ikna olucam derken Karşımda gördüm seni Dün bir bugün iki çok erken Dedim ki dur bakalım Sizin ordan geçince Bizi hayal edince Oynayan filmleri saatlerce Dedim ki çek bakalım İçine de siner tenine de Bi geçirirsem seni ellerime. Pervane döne döne itaatkar bir köle Neler geçiyor aklımdan tövbe tövbe Ah içim gitti Bi sarılıp koklasam derdim bitti Sararıp solmadan gel derde devam Sabah akşam dönsün başım dönsün dünyam İçine de siner tenine de Bi geçirirsem seni ellerime. Pervane döne döne itaatkar bir köle Neler geçiyor aklımdan tövbe tövbe To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz