Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Kaan Karaca & Şilan Yıldız Feda Sözleri 27 December 2017 # 1 Kaan Karaca & Şilan Yıldız Feda Sözleri Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Kaan xsarkisozleri.com karaca sözü Yaprak döksem de inan hala yerimdeyim dal gibi Bitirdin ama onca ettiğim dua Nereye gitti bilmiyorum yakıştı mı sana Yitirdin ama etmedim bir tek beddua Elimde ne kaldı bilmiyorum günah değil mi bana Ruhumu sana feda ettim To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz