Mango Açık Profil bilgileri Mango nickli üyeye özel mesaj gönderin Mango nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 19 February 2018 Mesajlar: 3.796 Konular: 696 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 883 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 74 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 Burç: Aslan Rep Gücü: 59 ForumDenizi 1.Karikatür Doldurma Yarışması-Başvuru 14 January 2019 # 1 [IMG]*********************f/QDJ8vu.png[/IMG] Merhaba değerli ForumDenizi üyeleri; Karikatür doldurma yarışmamızla sizlerleyiz. Hemen yarışmayı anlatıyorum. Karikatür yarışmasında, sizlere boş/diyalogsuz bir karikatür veriyoruz. Sizler bu karikatürü dilediğiniz gibi doldurup bana gönderiyorsunuz. Anket ile birinciyi seçiyoruz. Yarışma Kuralları: -ForumDenizi kuralları yarışma için aynen geçerlidir. -Herkes yarışmaya bir kez katılabilir. -Rencide edici sözler yazmak yasaktır. -Karikatür için uygun gördüğünüz diyalogları bana özel mesaj/p.m yolu ile gönderiniz. Başlık altına atılan diyaloglar kabul edilmeyecektir. -Yarışma birincisine rankı 1 ay süre ile hediye edilecektir.Karikatür: [IMG]*********************f/ImBwx1.png[/IMG] Son katılım: 21.01.2019 Pazartesi Katılımlarınız için teşekkür ederiiiiz. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.