Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Ama eminim ki 28 December 2017 # 1 Madem, mutlak suretle gideceğim diyorsun Durma, git! Bu sefer tarumar etmeyeceğim kendimi Hem, sen olmasan da uzayacak yine sakallarım Fesleğenler sulanmazsa kuruyacak İstisnasız güzel olan ne varsa Seni hatırlatacak bana yeniden Yine doğudan doğacak güneş Ve batıdan batacak Güçlü, güçsüzü ezecek her zamanki gibi Çocuklar soğuk kış günlerinde mendil satacak Ben, yine en çok siyah gömleğimi seveceğim İşe geç kalacağım Belki zaman zaman seni düşünüp kahrolacağım Ama eminim ki, artık hiçbir kadın, Beni vefa duygusuna inandıramayacak. Ersin Kurt To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz