Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Sol Yanım Üşüyor 28 December 2017 # 1 yangınların ortasında üşüyorum ............................................ Canımda can iken yoksun nedense Bilesin bu yüzden yüreğim zorda Eğer ki sevdiğim pişman edense Sol yanım üşüyor yüreğim korda Yüce dağ başında boran var kar var Beni derde salan vefasız yar var Ateşlerde yandım yürekte har var Sol yanım üşüyor yüreğim korda Bir güzel türküsün aşık olanın dilinde Rengini ararım tomurcuk gülde Sarı yaprak gibi savruldum yelde Sol yanım üşüyor yüreğim korda Kırlangıç kanadı taşır mı derdi Bu gönül yoluna çiçekler serdi Kime anlattıysam öğütler verdi Sol yanım üşüyor yüreğim korda Ben onu bulmuştum yürek harımda Onunla can oldum ilkbaharımda Gönülden süzülen kutsal varımda Sol yanım üşüyor yüreğim korda Bulutum titredim ayazda kışta Adını zikrettim gözümde yaşta Bir sevda uğruna kutlu savaşta Sol yanım üşüyor yüreğim korda alıntı To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz