@Ersin sen ne kadar sahte <sansür> yoksunu insansin ben senin gibisini sanalda ilkez gördüm millete yalakalik yapıp yetki diye Peşte kosan sensin forum sitesi AÇAcam dedigim zaman abla ben herzamsn yanındayım diyen kimdi sendin kızların eteklerinin altına sığınan kimdi oda sendin sen sandın ki veya sandiniz ki ben @Regex i satarım yanlış yaparım orada duracan ben ona yanlış yapmam neden mi ? Nedeni adam gibi adam sizler gibi arkadan el altı is çevirmeyen kişilikte insan @Regexi ben sene oldu taniyali sizin yaptiginiz hic birini yapmadi forumları bırakacam yüzün varsa bıraksana gerçi sende ne erkeklik nede onur nede gurur kalmamış simdi ben bu insani satmadim diye beni attın mi at umrumda mi sanıyorsun forum benim ben birine birşey DEDİYSEM arkadan kari gibi konuşup dedikodu yapmam erkeklik bu değil klavyeden olmuyor bazı şeyler açtırma benim agizimi git kendi sitende takıl insanları rahat birak izleme sen vs senin gibiler uzaktan bakarlar azcik gururun varsa uzak dur bu insanlardan !! Senin yaptığin Şerefsizlik ...

Kusura bakmayın yazmak solemek durumundaydım ...