Ongun'u kişilik ve düşünce yapısı olarak kendime çok benzetiyorum. İsmini anmak
istemediğim bir forumda biraz tatsız tanışmamız olmuştu.
Daha doğrusu tanışma denmez ilk karşılaşma diyelim. İlk öpücük gibi
Yanlış anlaşılma ve yanlış kişilerden ve o yanlış kişilerin yanlışlarından dolayı ismini anmak
istemediğim forumdan ayrıldım.
Ayrılışımda tam olarak böyle olmuştu.
Aradan çok zaman geçti, askerlik falan girdi araya... Askerlik bitip döndüğümde tesadüfen bir forumda forumdenizi ile karşılaştım. Aman tanrım didim, işte sonunda güzel bir forum buldum
Foruma ilk girişimde bu şekilde olmuştu.
Ongunun idaresinde bulunduğu forum benim için cennetti. En başta söylediğim gibi kafa yapılarımız ve düşüncelerimiz çok benziyor. Bende bu aileye böyle katılmış oldum.
Şimdi sözlük Ongun'un olduğundan dolayı konumuza dönelim.
Ongun ile askere gitmeden önce bir webmaster forumunda denk geldik ve karşılıklı olarak ilk konuşmamızda ikimizde birbirimizi daha önce tanımadan yargıladığımızı farkettik ve aslında ikimizinde haklı yönleri vardı. Sadece başka insanlar yüzünden tanışma fırsatı bile bulamamıştık.
Ongun kardeşimi tanıdıkça sevdim, sevdikçe tanıdım.
Kim ne derse desin, nereden karalamaya çalışırsa çalışsın. Onguna güvenim sonsuzdur. Bazı insanlar olmaması gereken yerde olurlar ve zamanla bunun farkına varırlar. Bende Ongun kardeşimde bunun farkına vardık. Umarım dostluğumuz uzun uzun devam eder.
Kimsenin boş sözlerine kulak asma kardeşim, onlar geride kalmış ve halen çekememekte olan kişiler.
Kendine hep iyi davran, iyi insanlarla ol kardeşim...