Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Pera – Hala 28 December 2017 # 1 Pera Hala Şarkı Sözü Ben bugün yolumu kaybettim bir an, Ve sadece seni düşündüm o an, Ben bugün kendimi kaybettim bir an, Zaman durmuş ve ben yok olmuştum o an. Hadi bul beni, tut elimden çek yukarıya, Hadi duy beni, cevap ver feryadıma. Hatıranı yaksam da külü var, Resmini yırtsam da gülüşün var hatırımda. Yorgun, solgun, tutsak, mağlup, Hiç düşünmeden, kendime acı vermeden, Eskilere dokunmadan, tozlarıyla boğulmadan, Çıkarıp ruhumu atsamda. Hatıranı yaksam da külü var, Resmini yırtsam da gülüşün var hatırımda. Hatıranı yaksam da, Resmini yırtsam da, Çıkarıp ruhumu atsam da. Söz-Müzik: Gökhan Mandır Düzenleme: Gökhan Mandır, Kaya Sevinç, Hakan Ünalan To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz