Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Nerdesin 26 January 2019 # 1 Neden konu sen olunca hep çakılıyorum vazgeçilmezliğin gerçeğine.. Yada niye kopamıyorum ki ben kalbinden Tarif etmeye calısıyorum kendime seni ölçüp biçiyorum saatlerce.. düşünüyorum kurguluyorum sonuç hep aynı.. VAZGECILMEZ.. Soruyorum Nedir o ? Nefes diyorum; Ölüceğim an geliyor aklıma, o an kopucaksın benden diye düşünüyorum vazgeçiyorum Nefes deilsin... Ömrüm mü diyorum; E gene aynı diyorum.. bitmemelisin sen.. Vazgeçiyorum.. Ölüm olsan diyorum; Sana kavusmak için yaşasam senelerce.. Geçen senelerde içimde olmalısın diyorum vazgeçiyorum.. yok ölümde degilsin.. Hayat mı diyorum; Hayat bu kadar kısayken onu nasıl hayata benzetirsin ki diyorum.. olmuyor kabul edemiyorum hayatta deilsin.. Nedir diyorum nedir o? düşünüyorum ölçüp biçiyorum gene saatlerce.. Buldum diyorum.. ''ben'' Evet ben o , o oldugum sürece var.... Düşünüyorum sonra.. benim çok hatam var diyorum.. Beyaz deilim o ise bembeyaz Saf ve masum.. Melek o. yok diyorum ozaman o bende değil.. Takılıp kalıyorsan ona Gercek o diyorum Gerçegin ta kendisi.. Gercek acımasız diyorum sonra.. o ise bi melekti.. diyorum diyorum ama bende nesin, neresidir içimde yerin hiç bulamıyorum sevgili.. Cevap Yaz