Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Bastım Da Kırıldı Sarkısı 30 January 2019 # 1 Bastım Da Kırıldı Sarkısı Bastımda kırıldı iğdenin dalı vay dalı Kötüye düşenin böyle olur hali diller diller Güzelsin diller diller Kaymaksın diller diller Oynaksın diller diller Narinay ninay nom, Narinay ninay nom. Arabacı arabanı koş getir, koş getir Ben ölüyom, mezarıma taş getir diller diller Güzelsin diller diller Kaymaksın diller diller Oynaksın diller diller Narinay ninay nom, Narinay ninay nom. Arabacı arabanı yellendir yellendir Şeker al da şu çocuğu dillendir diller diller Güzelsin diller diller Kaymaksın diller diller Oynaksın diller diller Narinay ninay nom, Narinay ninay nom. Sabahınan esen seher yelini yelini Benim gönlüm divane mi deli mi diller diller Güzelsin diller diller Kaymaksın diller diller Oynaksın diller diller Narinay ninay nom, Narinay ninay nom. Köşelerden melil mahsun bakarsın bakarsın Yoksa bu gün ayrılığın günü mü diller diller Güzelsin diller diller Kaymaksın diller diller Oynaksın diller diller Narinay ninay nom, Narinay ninay nom. Cevap Yaz