Regex Nickli Üyeden Alıntı
Tabii ki benimsemek öznel bir tercihtir, ancak ben de buna karşın kişisel görüşümü bildirdim İlyas'cım. Bana göre vBulletin 4 ya da vBulletin 5 Connect kullanacağıma XenForo kullanırım, XenForo'yu yazan adamla vBulletin 3'ü yazan adam zaten aynı. vBulletin 3'ten sonra ekiple bazı geliştiriciler anlaşamadığından ayrılıp XenForo'yu kurdu. Ha, ben XF'i de çok sevmediğim için vBulletin 3.8.x forever diyorum ancak vB 4 ya da 5'e kıyasla XF derim.

vBulletin, 4.x ve 5.x sürümlerindeki başarısızlığı nedeniyle kendini bitirdi bitirecek. Bu yüzden insanlar patır patır lisans satıyor. Ben vBulletin 3'e olan sadakatimden vazgeçmem, hiçbir forum yazılımı da yerini alamaz bence. Ama maalesef durum bu. Sen 5 sürümünü beğenmiş olabilirsin elbette.
Kişisel bir mesele ve bakış açısı farklılığından kaynaklı. bana sorarsan mesela, ben de xf vbulletinin tüm sürümlerini açık ara arkasına alır. xf hiç kurmadım ama biraz inceleme şansım oldu.ona bağlı olarak bunu söylüyorum. benim için zaten bir sistemin bende bıraktığı bir miktar izlenim ile tüm izlenim arasında uçurum yoktur. bence senin sevmemen konusunda seni tanıyan biri olarak klasik ve alışagelmiş olanla devam etme arzunu gösterebilirim. bence vbulletini bu yüzden beğeniyor olabilirsin. ben çok uzun yıllarca vbulletin kullanmış birisi olarak vbulletine ikinci şansı vermem. çünkü bir forum projem olsa elenecek ilk forum sistemi vbulletin oluyor.

saygılar kardeşim.