Konu
:
Sevgiliniz evlenmeyelim, birlikte yaşayalım diyor
Tekil Mesaj gösterimi
Melodram
Açık Profil bilgileri
Melodram nickli üyeye özel mesaj gönderin
Melodram nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
we'll all become
stories.
Konular:
11
Seslenenler:
485
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
82
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1802
Verilen Beğeni:
1230
Rep Gücü
:
27
Cevap: Sevgiliniz evlenmeyelim, birlikte yaşayalım diyor
04 February 2019
# 22
Arkadaşlar böyle çetrefilli konular açıyorsunuz sonra forum çöküyor. Magazinlere @
Regex
ve @
Anya
evleniyor diye haber bile düştü
Evliliği düşünen her çiftin önce birlikte yaşaması taraftarıyım ben. Birlikte yaşamadan bir insanı tanımak, anlamak çok zor. Şöyle çok zor evin içindeki kişiye alışmak zor. Bunun sorudaki versiyonunu düşünürsem de ben birlikte yaşamayı zaten kabul ederim. Bu süreçte ister istemez evin ve birlilte yaşamanın sorumluluğunu da tatmış oluruz. Bizlik bir sorun olmasa da eğer ailelerden bir talep gelirse ki gelebilir çünkü yaşadığımız ülkede durumlar böyle ve bunu yadırgamam o zaman bu konuyu dillendirebilirim. Evlilik imza atmaktan başka bir şey değil desek de, ister istemez toplumda kabul gören bir birlikteliğin adının kesin olarak konması olarak görülüyor. Biriyle de aynı evde sorunsuz yaşadıysam bence o da evliliğe alışabilir
Evliliğin adı ürkütüyor bir de insanları çünkü imzadan sonra yüklenen sorumluluk çok büyük olacak gibi hissediyorlar. Aileler, akrabalar, dıdısı, mıdısı. Hepsine karşı bir sorumluluk ama evlenmeyince pek öyle olmuyor ya da daha az oluyor. Terk ederken dava açmaya da gerek yok hem evlenmeyince.
Ama ben koca yürekli bir insan olarak evlenir ve boşanırken @
Regex
'i dürterim
-boşanma avukatı olmasan bile beni kırmazsın onun canını okuruz-
Hadi halay çekelim.
Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir.
-hermann hesse-
Cevap Yaz