Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Artık biliyorum sen yoksun 04 February 2019 # 1 kyuzunde benim icin asILI kaLMIs bu gece YaLnIzLIgIma ortak. dusunceLerime es, kaLbime sIrdas Sensiz kaLdIgIm bu yILda yanIma yoLdas CanImIn yandIgI bu anda canIma candas... Sana oLan kIzgInLIgImIn sessiz seyircisi ay bu gece Yuregimin acIsIyLa attIgIm naraLara Ettigim sitemLere, kaLbimin cIrpInIsLarIna karsI Caresizce buLutlarIn arkasIna sIgInan Verecek bir teseLLi buLamayan DerdimLe dertLenen bir arkadas bu gece... Ve ay... SensizLigin icime isLedigi su anda GozyasLarImIn dinmesini isteyen Bir tokat atIp giden gitti diye AkLImI basIma getiren Ve iste YARIN`I gosteren Bir melek bir kurtarIcI bu gece... ArtIk biLiyorum; SEN YOKSUN ama; YARIN VAR... Cevap Yaz