Saldırılarıyla her kim ki son mesajı almama engel olur işte onun yatacak yeri yoktur. Şiir gibi girdim be.
Yıl olmuş 2019, dünyanın neyi kovaladığı, insanların nelerle uğraştığı ortada. Bu kadar uğraşılacak ve kendini geliştirmeye yarayacak şey varken neden bir insan saldırmayı seçer? Bir şeye emek vermenin ne demek olduğunu bilmediğinden olabilir mi acaba? Neden olmasın. Kendini geliştirecek kadar şanslı bir donanıma sahip olmadığından olabilir mi acaba? Neden olmasın. Hayatlarındaki eksiklikleri, yapamadıklarını maalesef yapandan ve yaşayandan çıkarma arzusu bir hastalıktır. Domain peşinde koşacağına, kendini bir doktora göstermesinde fayda var. Bir insan bile kazansak kârdır nihayetinde.
İnsanların kötülüğünü istemek benim tarzım değil fakat denize saldıranın okyanusta boğulacağı da bir gerçek.
Hepimize geçmiş olsun, bir daha 503 diye bir sayının ekranıma düşmemesini temenni ediyor, saldıran arkadaşa da akıl sağlığı dilemekle birlikte aynı zamanda yeni uğraş alanı bulma konusunda da başarılar diliyorum. Yormasın kendini.
Aşırı tatlı konuştum yine, canım kendim.